Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трябва ли да сменя гумите?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Това са скъпи магазини.По-добре eurocatena срещу панаира ако ще са нови.Там са добри цените заедно с монтажа,без тежестите.
    Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

Дам, забравих го това място. Иначе само хубави неща съм чувал за тях. Имаше и зад магазин Рила, в дворовете около мебелна борса Никеа, но им забравих името, там също има нови гуми. Като цяло цените са почти еднакви навсякъде.
      Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

карай, нищо им нямаима доста хляб в тях още
        Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

alvanovo написа:
          Ти сериозно ли?

Коментар

Viiipeer написа:
            alvanovo написа:
            Ти сериозно ли?
            Ти май пръв започна с майтапите. Да ти кажа честно едно време Москвича го карахме с по-хубави гуми. Съобразявайте се бе хора, не сте сами на пътя, ако карате само в полето или гората ОК карайте с каквото искате. Или още някой специалист да каже ,че тея гуми държели като новите, нямало разлика даже на тел да били- няма да се оправи тая държава с такива философи.
            Фиат Крома 1.9 16v+
            Фиат Браво 1.6 16v
            Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Viiipeer Ти сам си прецени гумите. Аз лично както и повечето колеги които ти отговорихме ти дадохме съвет че гумите са ти опасни. Други ти казаха че можеш да караш още. Точно за това се нарича форум - за да получиш съвет, но в крайна сметка ти си решаваш. Отново ти казвам личното ми мнение, че не бих рискувал собствения си живот + този на още една камара хора, заради едни 200 лева. Много от нас сме виждали фаталните резултати от гръмнала гума. Ти си прецени.
              Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Благодаря на всички включили се в темата.Считам темата за изчерпана - днес не можах да намеря работещ магазин за гуми, но утре ще ги сменя.Велели празници на всички!

Коментар

В случай че още не си намерил/ купил гуми тук предлагат читави нови гуми на сравнително ниски цени и са коректни, поне според мен. Горните гуми освен за кратко лятото да се карат за друго не стават според мен и както казаха някои по- горе са опасни за останалите. Че и за теб също. през 2012 та направих катастрофа на 1 ви юни в топлата част на годината беше над 20 градуса в 5 и нещо привечер защото разчитах на гумите ... предните бяха чисто нови на 2 месеца задните на 4 години и изглеждаха таканезнам вижда ли се грайфера е около 6 мм нямат напукано, но са твърдички, явно от неправилно съхраняване. Следствие колата ми поднесе и обрах мантинелата... Добре че не пострада никой. Това бяха и последните гуми втора употреба "КАТО НОВИ" ( според продавача) които купих и повече втора ръка никога. Миналото лято карах с четири чисто нови барум бравурис 195/50/15.... разликата е главоломна и ако някой ми твърди че няма разлика чисто нови гуми и такива на 3++ години ще ме извинява много ама да иде да се гръмне. Просто не го е догонил дявола още и си мисли че е велик.Успешен ден на всички! И карайте с нови гуми!!!!!!!!
                  Прикачени файлове

Коментар

Айде сега може да се правиш на шумахер с новите гуми-залепен си за пътя... После да не викаш и "тези не стават-трябваше по-висок клас гуми"
                    Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

Аре няма страшно историята знае и по тежки случаи, пък на тел като останат ще се хлъзгат по малко зимъска. Ако колегата е сложил нови гуми дас е похвали с новата придобивка. пп На лагуната гумите бяха много по зле от това и нашите твърдяха че има грайфер, и все пак им взех 4 нови гуми и се оказа че имало разлика и то голяма. Ако колегата реши за драсне на лс да му кажа от къде съм ги взел. Само ще ви споделя че от от вносител до крайния продавач бил голяма фирма или гумаджия цената скача двойно. А големите центрове държат високи цени за да не подбиват пазара.
                      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Ей такава подобно напукана гума като на колегата, но Мишлен Пилот се саморазпадна на един от колегите ни тук във форума и съответно катастрофира с немалка скорост. Умната момчета, щото русата идва със сърпа...

Коментар

S_BANKOV написа:
                          Аре няма страшно историята знае и по тежки случаи, пък на тел като останат ще се хлъзгат по малко зимъска. Ако колегата е сложил нови гуми дас е похвали с новата придобивка. пп На лагуната гумите бяха много по зле от това и нашите твърдяха че има грайфер, и все пак им взех 4 нови гуми и се оказа че имало разлика и то голяма. Ако колегата реши за драсне на лс да му кажа от къде съм ги взел. Само ще ви споделя че от от вносител до крайния продавач бил голяма фирма или гумаджия цената скача двойно. А големите центрове държат високи цени за да не подбиват пазара.
                          На всички колеги от форума - Честита Нова Година и за много години!Просто забравих да се похваля с новата си придобивка. Оказа се, че търсих като невидял в нета "всезонни" гуми Goodyear, защото съм останал с впечатлението, че предните ми са такива и даже не съм си направил труда да видя, дали наистина са такива, защото наистина бях останал с такова впечатление... След четене в нета относно коментари, че всезоннните гуми на Debica не са добри, пък и въобще Debica като гуми..., бях решил твърдо да не си взимам. Предлагаха ми някакви Nokian всезонни, с твърдението че са били по-добри от Goodyear..., което много ме усъмни. Същевременно всезонните гуми на Goodyear са били спрени от производство от 5 години... На почти всички гумаджии на които се обаждах - нямаше всезонни гуми, камо ли Goodyear и накрая взех че по телефона се разрах да ми сложат Debica Navigator 2. Когато отидох да ми монтират гумите, най-интересното беше, че предните са ми били Debica Navigator 2! :D Да чукна на дърво доволен съм от предишните "Goodyear", които всъщост са били Debica. Новите сложих отпред, старите отзад и сега всички гуми са с една шарка и едни и същи.Старите са много запазени и с голям грайфер и по думите на гумаджията имат още много хляб в тях.Честито ми на придобивката.Между другото, наистина има голяма разлика с новите!

Коментар

Dоста са шумни.
                            Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

muns61 написа:
                              Dоста са шумни.
                              Аз не съм забелязал такова нещо!

Коментар

не карат се до конци и още 2000км минимум

Коментар

Working...
                                X