Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Punto - обслужване, помпа, ремъци, масло въпроси

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Punto - обслужване, помпа, ремъци, масло въпроси

Здравейте, колеги,дойде време за 2-ро обслужване на колата Punto MK2 1,2 60ps 2001г. В момента колата е на 124000км. Купих я на 63000, обслужих я на около 70000км - масло, ангренаж и ролки. Тогава не сменях водната помпа. От тогава съм минал без проблем 55000км, като мисля, че вече е време да сменя отново ангренажа и ролките. Въпросите ми са следните:1. Да сменям ли водната помпа?2. Какви ролки, ремък, помпа, филтри да взема и от къде?3. Смятам да сменя марката масло, досега винаги съм слагал Селения Голд, не съм доволен, какво друго да сложа и отново ли 10w40?4. Къде да я закарам да ми сменят ангренажа, ролките, помпата, маслото и филтрите, без да си оставят ръцете и без да ми смъкват кожата?5. Какви са нормалните цени за труд за смяна на ангренаж и ролки?Благодаря предварително, става дума за София.Темите за обслужване и консумативи се пускат в съответния за това раздел.Преместена.

смени вече и водната помпа,иначе ремък-дайко или гейтс,ролка ина,масло аз слагам GM 5W40.филтрите ман.къде да я закараш ти прецени,а реалната цена на този прост двигател за смяна на всичко е около70лв

Коментар

Мерси много за отговора. Това масло и на мен ми го препоръчаха, само че 10w40, смятам, че ще е по-подходящо за моята. Все още очаквам отговор най-вече за това къде да я закарам(за София).

Коментар

Painfall написа:
        Мерси много за отговора. Това масло и на мен ми го препоръчаха, само че 10w40, смятам, че ще е по-подходящо за моята. Все още очаквам отговор най-вече за това къде да я закарам(за София).
        по добре да е извън софия в някои краен квартал или селце в софия цените да не кажа двоини но са 1.5 нагоре

Коментар

Working...
        X