Колеги, днес предзимному обработих гумените уплътнения на колата срещу залепване при много ниски температури. За любителите на този вид активност, бих препоръчал следния препарат: МОДЕРИРАНОПолзвам го втора зима и според мен си изпълнява идеално предназначението. Залепнала врата не съм имал оттогава.Нанася се като червило и едно флаконче стига за две обработки на цялата кола, тоест за два сезона.Сега видях в конкретния сайт, че пише "няма наличност".Ако не можете да си го намерите, другата седмица си пътувам от Полша за София и мога да донеса, ако има желаещи. Цената му в кварталния Карфур е 12 злоти или около 6 лева.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За гумените уплътнения през зимата.
Collapse
X
-
pakumba написа:Само за инфо, ако ти свърши един ден насред зима и всичката наличност е изкупена- глицерин от аптеката. Аз от доста повече от 2 години не съм имал залепнала вратапреди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
Може би малко се отклонявам от темата, но пък аз знам, че напротив- поддържа гумата. Освен това, за да бъда съвсем извън темата- до 2% глицерин в течността на чистачките потиска изпаряването на алкохола в течността и се избягва кофти ефекта като пръснеш и след 2 сек се изпари алкохола и замръзва водата върху прозореца, освен това поддържал и перата на чистачките.Но и си прав, с едно мазане обикновено не стига или стига на косъм. Освен това ако е малко играчка омазването, предполагам с червилцето е по-лесно.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:Вчера видях продукта се предлагаше в Ромпетрол 8 и нещо лвКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар