Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коя добавка съхранява най добре бързо оборотните двигатели ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За най-сигурно пишеш в гугъл Мотул България и Дуралюб България. Виждаш телефоните за контакти и поръчваш.
    5 пъти мери после режи

Коментар

Писали в гугъл Мотул България и Дуралюб България ?Вие на процент ли сте?Модераторски екип на fiat-bg.org
      5 пъти мери после режи

Коментар

Не знам кой какви пари взима за мен по важно е че дуралюб ми свърши работа. Подобри ми компресията изравни я и сега двигателя е по пъргав.

Коментар

Как успявате още с този Д*** да се промъквате във форумите не знам.Ама ще дойде края, спокойно.
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

fidos написа:
            Не знам кой какви пари взима за мен по важно е че дуралюб ми свърши работа. Подобри ми компресията изравни я и сега двигателя е по пъргав.
            Какви пари да взимам ?
            5 пъти мери после режи

Коментар

фидос и фифи ми мязат на голг и лени от фолксваген форума! :D Това ще да е някой раздвоен, дето си пише сам на себе си...
              Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Фифи написа:
                За най-сигурно пишеш в гугъл Мотул България и Дуралюб България. Виждаш телефоните за контакти и поръчваш.
                Маслото Мотул ползвах и е много добро. Качествено и на добра цена. Виж добавката на Дуралюб България не съм ползвал и бих бил благодарен за повече информация. Какво прави дуралюб ? Как действа дура люб ? ...
                ФИАТ и всички останали

Коментар

Много просто, наливаш в маслото, палиш и гасиш, точиш маслото и завиваш пробката и ГАЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ, Газ. После пускаш тема у форума "Кво стана с колата" пп Абе мод екипа сигурно ги подстрекават да рекламират тия добавки че после да пълнят форума с теми ппп Към мод екипа - шегувам се
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                  X