Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Масло за Punto междинка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Масло за Punto междинка

Здравейте ! Имам Пунто 10.2006 година - след МК2 , но преди Гранде Пунто модела ( с големите фарове ) 1.2 / 60 кончета . В момента е с масло 5в30 или 5в40 не помня на книжката какво пишеше . Гори ми масло - за 3-4 месеца и около 2000 километра ми е изгорила 6-7-800 грама . Познат ми каза ,че това масло ми е тънко и вече трябва да мина на 10в40 .... някой може ли да даде съвет какво да правя ? Нямам течове на масло - вече проверихГрешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org

Re: Масло за Punto междинка

fir3st0rm написа:
    Здравейте ! Имам Пунто 10.2006 година - след МК2 , но преди Гранде Пунто модела ( с големите фарове ) 1.2 / 60 кончета . В момента е с масло 5в30 или 5в40 не помня на книжката какво пишеше . Гори ми масло - за 3-4 месеца и около 2000 километра ми е изгорила 6-7-800 грама . Познат ми каза ,че това масло ми е тънко и вече трябва да мина на 10в40 .... някой може ли да даде съвет какво да правя ? Нямам течове на масло - вече проверих
    Правилно е казал, тънкото масло е за за по-северните ширини,и за нови коли с пробег до 80-100хил. км,за БГ полусинтетик най-пасва.Така че , слагай смело, но никога минерално,те са за лади и москвичи.....
    Fiat palio 1.7td

Коментар

Първо провери и кажи със сигурност с какво точно масло караш и тогава ще получиш по конкретен съвет относно маслата
      punto HGT

Коментар

Working...
      X