Досега само веднъж съм използвал патерицата на стилото точно като го купих вечерта от Бургас за ДОбрич на една бензиностанция я слагах и от тогава си я поддържам..И тази зима я проверих, за съжаление беше срязана от някакво стъкло попаднало в багажника по ред причини...Закарах си я - оправиха я и сега само си я следя да си е постоянно добре напомпана...въпреки, че съм с 4 чистно нови гуми с нови винтили и т.н....никога не се знае дали няма да потрябва...имам си и крик и хубав ключ и резервни болтове 4бр и още един резервен камък за ключа Иначе 1 път упортеба на стилото за вече около 80 000км си е добра статистика. На бравата никога не съм я ползвал, а и там имах и винаги така си я поддържах....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имате ли резервна гума в колата?
Collapse
X
-
Нали знаете,че резервната гума е задължителна както пожарогасител,аптечка, жилетка и другите простотии. И глобата е от 20-50 лева фиш. И ако няма за какво да се заядат резервната гума е екстра оправдание за господата. А и като минаваш ГТП винаги проверяват за тези неща. Към задължителната резервна гума влиза и крика. Иначе на въпроса да аз имам патерица,чисто нова си я купих да ми е мирна главата.
Коментар
-
asak_koz написа:Нали знаете,че резервната гума е задължителна както пожарогасител,аптечка, жилетка и другите простотии. И глобата е от 20-50 лева фиш. И ако няма за какво да се заядат резервната гума е екстра оправдание за господата. А и като минаваш ГТП винаги проверяват за тези неща. Към задължителната резервна гума влиза и крика. Иначе на въпроса да аз имам патерица,чисто нова си я купих да ми е мирна главата.преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар