Мисля да сложа ГИ на астрата, с бутилка на мястото на резервната гума. И се чудя дали мога да карам изобщо без резервна, защото багажникът не е голям. Има пространство, но в дълбочина. Ако държа и резервна гума в него, ще стане трудно да събирам каквито и да е по-високи товари.За толкова години стаж зад волана не ми се е случвало да спукам гума така, че да не мога да я напомпя и да измина няколко километра с нея. Затова ми хрумна да пусна тази анкета. Ами това е, благодаря за отговорите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имате ли резервна гума в колата?
Collapse
X
-
muns61 написа:Искаш да те окуражим да караш без резервна гума? Ми карай, не ми пречи.Аз лично карам с патерица, удобно разположена вертикално в дясната част на багажника.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Имам стандартна гума 15-ка с прекрасен грайфер и алуминиева джанта! Просто скоро ми се наложи да карам с патерицата... п.п. установих, че с дългите болтове на зимните гуми - само дето съм разкарвал патерицата - щях да го ям големия...п.п.2 - дано не си карък...п.п. 3 продавам патерица 15-ка - 25 леваFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Re: Кола
kluchar написа:...Ще си носиш флакон за спукана гумаTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
За една година 2 пъти спуках гума. Единия път в хотел в планината, пристигнах късно, станах на другия ден и сменях гума. Другия път пак след престой си беше на земята. Не бих карал без резервна гума, абсурд. За 10тина години съм пукал около 4-5 пъти поне.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар