Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кои от следните 5 марки накладки да купя?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

S_BANKOV написа:
    1 или 2 спират добре а свиренето се оправя, просто трябва се види от къде свири, обикновенно се пропуска медната грес или нарезите
    В събота свалях предните текстар на тойотата, направих им канал и намазах добре с медна грес задната им част, буталото и апарата на всички места, които контактуват с накладката и резултата е по-тихо свирене. Преди процедурата свиреха при лек и средно силен натиск на педала, а сега май само при среден и то много по-слабо. Напоследък ми прави впечатление като монтирам по-евтини накладки(СЦТ, симер), че имат метални пластини на целия гръб на накладката и не свирят. Това са т.н. противосвирещи пластинки, които ги има оригинално на моята кола, но аз ги нямам и може би трябва да поръчам, за да спре това свирене.

Коментар

В магазина на ************* ми казаха, че новата партида на текстар не свирели вече.Ама на продавач вяра да имаш ?
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Аз съм с Текстар на 1 месец и 1400км и още не е свирнал нито веднъж!
        еx-fiat bravo 1.6 16V
        now-fiat marea 1.8 16V

Коментар

Купи си Минтекс. Много майстори ми ги хвалят... Аз все не се престрашавам да купя от най-евтините (каквито са въпросните накладки).
          "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
          Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
          Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

BO написа:
            До сега не съм виждал производител да направи фрикционния елемент без технологична цепка по средата.Имало изисквания за тази цепка да е там. Явно или имат някаква нова технология или ....
            Задни, на Санта Фе, оригиналните които сложиха, произведени преди 3 месеца, също бяха с прорез
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
            X