Дойде време за смяна на масло и се чудя какво масло да сложа.До сега карам само със селения голд, но напоследък нещо не съм доволен от него, зимата чувам да лопат повдигачите първата минута откакто запаля.Дайте идея за читаво масло което да не е много скъпо.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво масло да сложа на пунтото 1.1 96г
Collapse
X
-
Офф топик... А кво ще кажете във Сервиза на Пежо в Люлин вече предлагат масло TOTAL 0W30 дори не съм го чел предполагам че е поредната шитня .. но без опит няма как да ви там точен отговор пълна синтетика и икономисва гориво..... колко е вярно.......... предлагат ми тотал 10в40 за 43 лв с служителска отстъпка , но до сега съм бил със Castrol 10w40 не съм особено доворен мисля да пробвам Селенията Gold 10w40 и тя ако не ми хареса вече тотал ще пробваме да кажа колата е Fiat Браво 1.8Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
Ibiza написа:Офф топик... А кво ще кажете във Сервиза на Пежо в Люлин вече предлагат масло TOTAL 0W30 дори не съм го чел предполагам че е поредната шитня .. но без опит няма как да ви там точен отговор пълна синтетика и икономисва гориво..... колко е вярно.......... предлагат ми тотал 10в40 за 43 лв с служителска отстъпка , но до сега съм бил със Castrol 10w40 не съм особено доворен мисля да пробвам Селенията Gold 10w40 и тя ако не ми хареса вече тотал ще пробваме да кажа колата е Fiat Браво 1.8ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар