http://prodavalnik.com/novi-225-45r1...w-xl-i28744945 някои ако има лични наблидения ще съм благодарян ако ги каже
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
отзиви за тези гуми
Collapse
X
-
Аз пък съм на мнение ,че за тези пари ще останеш доволен, ниската цена не означава задължитело ниско качество.Примера който мога да дам е - Фиат. Китайска стока не означава задължително боклук, но не означава и че не е боклук.За 70 лева ще вземеш същия размер и то стара гума. Аз лично бих рискувал.Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
Преди около месец ми изпаднаха гуми ВСТ 205/40/17 за 100лв двете, пак китайчета карани има няма 1000км за предни на БМВ, личеше си, че са новички гумите, всичко ОК викам си взех си гуми на добра цена .... до момента в който ги сложих на колата и потеглих .... майко мила все едно ми беше разбита цялата предница, че чак имаше вибрации и в педала на газта, на определена скорост изпадат в такъв резонанс, че звука от гумите е покъртителен /със спортно гърне съм и пак се чува как вият/.Повече никога китайска гума, ако ще да ми ги подаряват, то просто не се трае в колата, толко шумни гуми за първи път чувам, веднага ги смених с бриджстоун и отново се радвам на тишината /до колкото може да се каже, че е тишина де /, иначе гумата добре се държи на пътя, смисъл пробвах да тръгвам от повече обороти и си държат без проблем, но тоя шум ми разби фантазиите.Ако има вариант пробвай ги как са преди да ги купиш, ако изобщо има такъв вариантpunto HGT
Коментар
-
pi4_s_bravo написа:На мен са ми интересни хора,които набутват възможно най-големите джанти и после не могат да си позволят хубави гуми а карат с боклуци само и само да гъзареят с голямата джанта...Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pi4_s_bravo написа:На мен са ми интересни хора,които набутват възможно най-големите джанти и после не могат да си позволят хубави гуми а карат с боклуци само и само да гъзареят с голямата джанта...punto HGT
Коментар
-
didich написа:pi4_s_bravo написа:На мен са ми интересни хора,които набутват възможно най-големите джанти и после не могат да си позволят хубави гуми а карат с боклуци само и само да гъзареят с голямата джанта...Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
За твоя информация нямам ПТП и гумите, които си купих втора ръка са с ДОТ края на 2010г. и имат предостатъчен грайфер, който отговаря на изискванията, че да мога да си карам МПС-то по пътната инфраструктура изградена в БГ, зимните ми гуми си ги купих чисто нови, нещо друго като изискване имаш ли към мен !! и клалификациите с молба да си ги запазиш за себе сиpunto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар