Опитах се в интернета да намеря K&N филтър за моето браво, но не намерих такъв сайт. Някой да знае? Става въпрос за конусен да взема, понеже нямам кутия. Имам някакъв сложен от 18 лева, и ми се струва, че не върши работа както трябва и ми качва разхода. Тия K&N ги хвалят доста. В краен случай може и някой JR да предложите. До колкото знам все добри са и те.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От къде може да закупиш въздушен K&N филтЪр?
Collapse
X
-
JR можеш да си вземеш от Хеед Ауто, поне моя го купих от там.K&N драсни едно лично на този човек http://www.tuning.bg/forums/index.ph...-%d0%b4%d1%80/ , при него цените мисля са най ниски на тия филтриpunto HGT
-
Не ми се занимава с поръчки от други държави. То са пейпал, то са чудо. Заеби. didich, как да избера за фиата ми въздушен филтър. Нещо не мога да се оправя с тоя сайт. То явно и диаметъра на тръбата трябва да видя колко е, за да преценя и филтъра...Иначе как седят нещата, като си сложил JR филтъра. Добре ли е? Разхода вдигнал ли ти се е? Има ли си надпис на филтъра, че е JR. Да не да ми пратят менте.Fiat Bravo 1.8 16V 96'
Коментар
-
Хеед мисля, че бяха официален вносител на тия филтри, така че на менте мисля няма как да се попадне, при мен никаква разлика не усетих, защото купих същия тип филтър, който се монтира на мястото на стария в кутията, а не конус, най добре звънни в Хеед, телефоните ще ги намериш в нета и директно ги питай като им кажеш какъв модел ти е колата и мотора , а пък ако си от София директно ходи до сервиза и там на място виж какво могат да ти предложат, тоест ще могат да ти измерят диаметъра, че даже да ти предложат и алуминиеви пътища за да отведът конуса максимално далече от двигателния отсек, но какви пари ще ти вземат незнам. За справка моя филтър заедно с комплект почистващи материали + 10%отстъпка ми стъпи на стотина лева, конуса нямам идея какви пари еpunto HGT
Коментар
-
Ти си с панелен така ли? Мисля и аз да хвърля тоя конус и да си сложа панелка. Ама ми трябват куп работи отделно да купувам.Възможно ли е някой тук да ми покаже снимка на неговата кутия с въздушния филтър, за да видя за какво иде реч всичко. Кутията, въздухопроводите и мястото за закачване.Fiat Bravo 1.8 16V 96'
Коментар
-
Мда, само че моя е във формата на цилиндър, докато при теб е този модел като гледам http://axm-auto.com/index2.php?brand...ubcat=85Ако искаш да си върнеш старата кутия по добре виж някъде по моргите и си вземи всичко от кутия до въздоховодиpunto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар