Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

обслужване на пунто

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

обслужване на пунто

Колеги на колко км трябва да сменям ролки и ремъци на пунто 1.2 16 в спортинг 2000 г

Зависи какви си сложил преди това.Ако са качествени на 50000 ако не веднага.
    ex. punto elx 1.2i
    Lancia Libra 1.6

Коментар

Колега не съм ги купувал аз в сервиза като я закарах ми ги смениха ...минал съм 38 000 км до сега

Коментар

joreto1405 написа:
        Колега не съм ги купувал аз в сервиза като я закарах ми ги смениха ...минал съм 38 000 км до сега
        На 40 000км е добре да се сменят- тоест време е за смяна.
        ex. Fiat Marea 1.6 16V
        ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
        Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

Мерси колега

Коментар

Ако са оригинални и монтирани в оторизиран сервиз на 120 000, иначе на 60 000
            FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ

Коментар

зависи от много работи:-колко километра навърташ за една година-колко пъти палиш колата на ден-каква марка са ремъци/ролки
              Bravo 1.9d 97г

Коментар

nsn написа:
                зависи от много работи:-колко километра навърташ за една година-колко пъти палиш колата на ден-каква марка са ремъци/ролки
                Колега може ли малко повече инфо каква е зависимостта с километри за година и брой паления?Аз принципно малко километри навъртам на пунтото годишно.

Коментар

колега според тебе няма ли разлика дали за една година ще минеш 60000км или 7-8000кмв първия случай може да смениш ремъка и на 100000кмпри втория слущай максимум на 50000кмремъка се натоварва най-много при запалване на двигателя(първоначалното завъртане на стартера)
                  Bravo 1.9d 97г

Коментар

nsn написа:
                    колега според тебе няма ли разлика дали за една година ще минеш 60000км или 7-8000кмв първия случай може да смениш ремъка и на 100000кмпри втория слущай максимум на 50000кмремъка се натоварва най-много при запалване на двигателя(първоначалното завъртане на стартера)
                    Признавам, не се бях замислял в тази насока, ама има логика. Аз съм точно от вторите...

Коментар

Working...
                    X