Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моля за препоръка на зимни гуми!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Synthy написа:
    BO написа:
    Synthy написа:
    С какво Кумхо са по-лоши от Пирели и ГудИър ?
    С каквото Дайтона е по-лоша гума от Кумхото?
    ... Така че: с какво кумхо е по-лоша гума от гудиър и пирели
    С това, с което Дайтона е по-зле от Кумхото.Може би с нищо, а може би с нещо.Аз ще си кажа с какво са по-добри. Вземи една 10 годишна гума, които се намират масово по колите в България, сравни им степента на напукване на смесите, от които са изградени и сам си прецени с какво са по-добри. Това е най-лесното и очевидно нещо, което и сам може да направиш.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Гудиър ултрагрип 7 на 2 години - напукан. Кумхо на 4 г. пак зимна (не помня модела, не е моя гумата) - без пукнатини. Сам си направих изводите, прав си. Мишлен алпин на 5г - без пукнатини, отново си правя изводи Пирели на 8г - тая гума как не се е разпаднала от пукнатините не знам - нови изводи, ама всъщност същите. Марките отдавна не са това, което бяха. Освен това, Гудиър и Пирели са ширпотреба, извинявай. Висок клас ширпотреба, т.е. нищо впечатляващо.
      "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
      Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
      Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Аз през 2007г си купих 4 зимни гуми Дебица Фриго 2. Още ги карам, като от два сезона едните са отдав неперкъснато - и лятото.Засега нямам никакви оплаквания, че и тази зима ще ги карам, а и следващото лято всички.
        Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

Synthy написа:
          Гудиър ултрагрип 7 на 2 години - напукан. Кумхо на 4 г. пак зимна (не помня модела, не е моя гумата) - без пукнатини. Сам си направих изводите, прав си. Мишлен алпин на 5г - без пукнатини, отново си правя изводи Пирели на 8г - тая гума как не се е разпаднала от пукнатините не знам - нови изводи, ама всъщност същите. Марките отдавна не са това, което бяха. Освен това, Гудиър и Пирели са ширпотреба, извинявай. Висок клас ширпотреба, т.е. нищо впечатляващо.
          OK, приемам факта, че Кумхо са най-добрите, а всички други са ширпотреба.Пиши и на всички зависими и независими асоциации, които тестват гуми, за да измъкнат Кумхото от края на таблиците им, защото нищо не разбират от качествени гуми.
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Колега аз съм със Сава много съм доволен и са евтини гуми също така и разхода на гориво ми падна с тях ето виж твоя размер са по 99лв http://www.gumitebg.com/index.php?ma...&tire_season=2

Коментар

Колега аз съм със Сава много съм доволен и са евтини гуми също така и разхода на гориво ми падна с тях ето виж твоя размер са по 99лв http://www.gumitebg.com/index.php?ma...&tire_season=2

Коментар

Working...
              X