От изброените аз бих взел фулда или кумхо. Барум не са лоши, но ако са на цена като кумхо и фулда - барумките са най-нисък клас. Не върви да са на цени на гуми, които се водят едни клас нагоре. А мислил ли си за предни висок клас (мишлен алпин примерно), а задни някакви от сорта на барум ? Според мен това е оптималното.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моля за препоръка на зимни гуми!
Collapse
X
-
Гумите са за Ситроена и там не плащам аз, но аз правя избора. Аз се колебая между Гуудиъра и Кумхото. Ще се купуват 4 броя еднакви гуми , за да може да се въртят-предни-задни.На фиата съм с Кумхо , което е вече на 4 г и съм изключително доволен. Мога да кажа , че това са първите нови гуми , с които карам кола и в този ред на мисли нямам база за сравнение с други нови гуми, понеже до сега винаги съм карал с цървули-гуми 2-а ръка.Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
Alex_RT написа:Гумите са за Ситроена и там не плащам аз, но аз правя избора. Аз се колебая между Гуудиъра и Кумхото. Ще се купуват 4 броя еднакви гуми , за да може да се въртят-предни-задни.На фиата съм с Кумхо , което е вече на 4 г и съм изключително доволен. Мога да кажа , че това са първите нови гуми , с които карам кола и в този ред на мисли нямам база за сравнение с други нови гуми, понеже до сега винаги съм карал с цървули-гуми 2-а ръка.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Човек може да харесва и да е доволен от ниския клас гуми само докато не пробва истинските скъпи гуми. Аз поне досега съм пробвал поне 3-4 модела зимни гуми и още толкова летни всичките купувани нови и има голяма разлика между евтините и скъпите. И то скъпи е силно казано ,защото разликата от 15-20 лв на гума разделена на 4 години през които могат да се карат не си струва икомомията. Като нови разликите между 2-та типа не са фрапиращи субективно, но на следващата , 3-тата и т.н година просто евтините до толкова си губят качествата че стават само за търкаляне.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
Good year ultra grip 8- на това се спрях.Разликата между китайските или каквито да са други гуми е наистина 15-20 лева. Тези гуми за 195х65х15 ще ми излязат 450-460 с доставка и монтаж на 4 броя гуми. Истината е , че всичко опира до това колко ти е дебел джоба, ако аз трябваше да си купувам гуми с моя доход малко трудно щях да дам 460 лева за гуми (щях нов ТВ примерно да купя )Модератора ако сметне темата за изчерпана може да я заключи.Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
Здравейте,И аз трябва да купувам зимни гуми 205/55/16 и съм се спрял на следните марки:1. GISLAVED EURO*FROST 52. GENERAL ALT. WINTER PLUS3. Dayton Dw5104. Sava Eskimo S3+5. DEBICA FRIGO 26. BARUM POLARIS 37. SPORTIVA SNOW WINКакво ви е мнението за гумите, като изключим факта, че са в ниския ценови диапазон. В нашия регион сняг много не пада и основно се кара на мокро и студено.Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
Chevrolet Aveo
Коментар
-
Kemaloff написа:Здравейте,И аз трябва да купувам зимни гуми 205/55/16 и съм се спрял на следните марки:1. GISLAVED EURO*FROST 52. GENERAL ALT. WINTER PLUS3. Dayton Dw5104. Sava Eskimo S3+5. DEBICA FRIGO 26. BARUM POLARIS 37. SPORTIVA SNOW WINКакво ви е мнението за гумите, като изключим факта, че са в ниския ценови диапазон. В нашия регион сняг много не пада и основно се кара на мокро и студено.Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
-
Kemaloff написа:Здравейте,И аз трябва да купувам зимни гуми 205/55/16 и съм се спрял на следните марки:1. GISLAVED EURO*FROST 52. GENERAL ALT. WINTER PLUS3. Dayton Dw5104. Sava Eskimo S3+5. DEBICA FRIGO 26. BARUM POLARIS 37. SPORTIVA SNOW WINКакво ви е мнението за гумите, като изключим факта, че са в ниския ценови диапазон. В нашия регион сняг много не пада и основно се кара на мокро и студено.Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
BO написа:Synthy написа:С какво Кумхо са по-лоши от Пирели и ГудИър ?"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар