Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

какви гуми да сложа на джанти 17 7ж от стило

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

какви гуми да сложа на джанти 17 7ж от стило

колеги какви гуми да сложа на новите джанти от стило абарт 17 7ж ет41 ще ги карам на браво 1.8 със стоково окачване искам да не ми опират в калниците при неравности колебая се между 205/40 и 195/40 или 195/45

За 7 J знаеш, че 195 е долната граница. По-добре 200. И най-добре 205.Другото вече се смята с калкулаторите на сайтовете за гуми.Оригинално производителя какви гуми препоръчва?Всъщност, струва ми се, че ще правиш компромис и километража няма да ти е верен? Или греша?
    Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
    Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
    Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

205 40 изпробвани и не опират

Коментар

lhristov написа:
        За 7 J знаеш, че 195 е долната граница. По-добре 200. И най-добре 205.Другото вече се смята с калкулаторите на сайтовете за гуми.Оригинално производителя какви гуми препоръчва?Всъщност, струва ми се, че ще правиш компромис и километража няма да ти е верен? Или греша?
        производителя препоръчва 185/55/15 :D

Коментар

Ами калкулатора казава:"Разлика в диаметрите: +11 mm (в допустимите граници) Показание на скоростомера при скорост 100 km/h: 98 km/h"Това с гумите, който колегата durex_a препоръчва. А и е изпробвал. Ма на купето ли или на браво? Това не казва.Така че, това е твоя размер.

Коментар

lhristov написа:
            Ами калкулатора казава:"Разлика в диаметрите: +11 mm (в допустимите граници) Показание на скоростомера при скорост 100 km/h: 98 km/h"Това с гумите, който колегата durex_a препоръчва. А и е изпробвал. Ма на купето ли или на браво? Това не казва.Така че, това е твоя размер.
            и на купето и на бравото

Коментар

Благодаря, колега за уточнението.Значи наистина това е най-добрият размер.Аз погледнах и в ... един онлайн магазин. Ми цените се припокриват.За 15-ките - от 100-130 лв.За 17-ките - от 115 до 180 лв.Разбира се, това са гуми, който аз бих сложил. Има и много по-скъпи. Ще стане наистина уникално Бравото на mehanoveca.

Коментар

lhristov написа:
                Благодаря, колега за уточнението.Значи наистина това е най-добрият размер.Аз погледнах и в ... един онлайн магазин. Ми цените се припокриват.За 15-ките - от 100-130 лв.За 17-ките - от 115 до 180 лв.Разбира се, това са гуми, който аз бих сложил. Има и много по-скъпи. Ще стане наистина уникално Бравото на mehanoveca.
                това му е завършека много пари набих в тая кола

Коментар

lhristov написа:
                  Ще стане наистина уникално Бравото на mehanoveca.
                  http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=101699&highlight= + пружина...
                  Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                  KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                  Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Благодаря и на колегата Racer GT, че се включи.Но в този вариант, калкулатора казва:"Стар диаметър: 585 mm Нов диаметър: 604 mm Разлика в диаметрите:+19 mm (извън допустимите граници) Показание на скоростомерапри скорост 100 km/h: 97 km/h"Ако това не го бърка колегата...?Но пък и никой не коментира ЕТ-то?Да не упират вече?А, това са и стари гуми.Аз лично, за себе си отдавна взех решение, какви гуми да слагам.

Коментар

215 са ми широки колата е 1.8 няма да може да върви и без това джантите са доста тежки мислех си първо за 195 /45 тя като се разпъне съвсем малко ще се получи 195/40 като размери ще пробвам и двата варианта ако не се вижда оголен борда с 195 може и такива да сложа един приател караше на същото браво 205/40/17 и на големи неравности с още двама човека и му опираше но тои беше и с червени пружини еибах

Коментар

Изпробвано е.... Нищо няма да ти е широко,ако мислиш че с 195/45/17 или с 205/40/17 ще върви повече просто забрави!195/45/17 стечната със СТОКОВОТО окачване ще стои супер грозно,въпрос на вкус разбира се.Аз също харесвам стречнати гуми но нещо от рода на 215/40/16 на Борбет Т 16 9Ж ЕТ15 примерно и то монтирани на ниска кола,там където ръба на джантата минава на мм от калника....Сложи си 205/40/17 на 7Ж ще стои най-добре,макар че аз пак съм за 215/40/17 Сега си свикнал колата да изглежда по един начин с 15-ките,без пружина не вярвам 17-ките да ти харесат повече,казвам ти го от опит.
                        Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                        KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                        Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

lhristov написа:
                          Да, 200/48/17 най-пасват на тази джанта. :P
                          A20DTH ЖТД ама не баш
                          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

тези джанти не са ет 35 ет41 са

Коментар

Re: какви гуми да сложа на джанти 17 7ж от стило

като цвят добре ли е как мислите
                              Прикачени файлове

Коментар

Working...
                              X