Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моля, препоръчайте марка предни спирачни дискове

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Моля, препоръчайте марка предни спирачни дискове

Драги колеги, моля препоръчайте какви предни спирачни дискове да сложа на Фиата от подписа. По възможност не безумно скъпи, но не и някакви евтини боклуци, около 50лв за брой ми се вижда приемлива цена Това, към което аз се ориентирах е Спирачен диск - преден вент. - 257x20 - ROTINGER - 47лв за брой. Стават ли тези или да търся нещо друго? Моля също така да ми препоръчате и какви предни накладки да сложа.Благодаря!
    Fiat Bravo 1.6 16v `99г.
    Suzuki Vitara 2.0V6
    Ако не живееш на ръба, заемаш прекалено много място!

кола

Има доста видове С отстъпката ще са и по евтини Спирачен диск - преден - 257х12ОЕМ: 7663466, 7545556, 46820655, 60808872 DF29179 GRAF 35,80SMT672469 STEINHOF 38,50TH-0543 SENTECH 31,80R1277 ROTINGER 34,60B130016 39,80 Спирачен диск - преден вент. - 257x20ОЕМ: 46423415, 46416712, 7779409, 60806137 DF29231 GRAF 45,70R2531 ROTINGER 46,80SMT672861 STEINHOF 48,80DDF521 -B130029 39,80
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Re: Моля, препоръчайте марка предни спирачни дискове

ArdeaEgretta написа:
      Драги колеги, моля препоръчайте какви предни спирачни дискове да сложа на Фиата от подписа. По възможност не безумно скъпи, но не и някакви евтини боклуци, около 50лв за брой ми се вижда приемлива цена Това, към което аз се ориентирах е Спирачен диск - преден вент. - 257x20 - ROTINGER - 47лв за брой. Стават ли тези или да търся нещо друго? Моля също така да ми препоръчате и какви предни накладки да сложа.Благодаря!
      Здравей колега! Конкретната марка, която си посочил са много добри като качество и цената е конкурентна. Задължително обаче направете справка по номер на шасито, защото може би си с плътните дискове 257х12мм.
      ex. Fiat Marea 1.6 16V
      ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
      Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

Re: Моля, препоръчайте марка предни спирачни дискове

packo84 написа:
        ArdeaEgretta написа:
        Здравей колега! Конкретната марка, която си посочил са много добри като качество и цената е конкурентна. Задължително обаче направете справка по номер на шасито, защото може би си с плътните дискове 257х12мм.
        Благодаря за съвета! Ще проверя непременно, а ако се окажеш прав колега, дори ще излязат по-евтино
        Fiat Bravo 1.6 16v `99г.
        Suzuki Vitara 2.0V6
        Ако не живееш на ръба, заемаш прекалено много място!

Коментар

Аз не бих си взел евтини дискове, патих от такива и нямам намерение да повтарям. По-добре си вземи дискове ATE. Textar с накладки също от тези 2 марки.
          Фиат Крома 1.9 16v+
          Фиат Браво 1.6 16v
          Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

pi4_s_bravo написа:
            Аз не бих си взел евтини дискове, патих от такива и нямам намерение да повтарям. По-добре си вземи дискове ATE. Textar с накладки също от тези 2 марки.
            Данчо и ти си прав за себе си като препатил. От обикновената серия на Rotinger мога да цитирам добри отзиви от таксиджии, които карат с такива дисковке, а знаеш каква е експлоатацията при едно такси. От спортната серия все още нямам feed back от тунингована италианка, но двойновентилирани дискове монтирахме на BMW E36 320i- тунинговано силово и се ползва за неделна кола за дрифт сбирки и мероприятия- вече 2 месеца и всичко е 6 с дисковете. Колкото до избора на накладки- на бившите Мареа и Дедра съм слагал немалко оплюваните накладки Permafuse и Trusting- проблеми никакви и двете марки след правилното и внимателното им разработване първите няколкостотин км.
            ex. Fiat Marea 1.6 16V
            ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
            Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

Working...
            X