Нека в тази тема споделим своя опит с маслата- кои масла се предлагат в опаковки , които не позволяват повторно пълнене на същата опаковка с друго масло.Преди време имаше разфасовки на Приста, където имаше хартиено запечатване под капачката. Някой ползва ли такива?Например такива опаковки :Опаковки, които ЛЕСНО се пълнят с друго масло след използване на оригиналното са:Обобщено:- Лесно се фалшифицират = повечето Кастрол = ......- Трудно се фалшифицират:= Селениа в метални разфасовки= Кастрол с плоски капачки / не на винт/= Лики Моли - със чупещи се капачки=...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кои марки масла са в опаковки непозволяващи фалшификация
Collapse
X
-
u_boЕтикети: –
-
Всичко и навсякъде може да бъде фалшифицирано. Затова не е лошо когато можем да проверяваме какво купуваме. За мен няма никакво значение каква е опаковката, въпрос на желание и пари да се фалшифицира. А и напоследък много много според мен маслата не са фалшиви а толкова си могат То вече и двигателите така ги правят, че толкова си могат Всичко е за сметка на потребителя. За да е качествен продукта, трябва сериозна ръка и здрав контрол.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
-
Колега, никой няма да ти купува използвани бутилки масло, да го пълни и да го продава след това. :D Тези, които произвеждат такива масла си правят бутилките, етикетите и всичко.Явно си представяш прекалено малък този сектор.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
u_bo
BO написа:Колега, никой няма да ти купува използвани бутилки масло, да го пълни и да го продава след това. :D Тези, които произвеждат такива масла си правят бутилките, етикетите и всичко.Явно си представяш прекалено малък този сектор.
Коментар
-
u_bo
от днес имам нова любима марка - взех го за да го пробвам, а под капачката я какво се оказа- има си запечатване:Обобщено:- Лесно се фалшифицират = повечето Кастрол = ......- Трудно се фалшифицират:= Селениа в метални разфасовки= Кастрол с плоски капачки / не на винт/= Лики Моли - със чупещи се капачки= Q8 - имат алуминиево запечатване под капачката=...
Коментар
-
Ами аз каквото и масло да съм купувал (а не е като да не съм пробвал много видове), под капачката винаги е с алуминиево фолио запечатано. От Лукойл до Тотал - все си има отдолу запечатката. Ама... това изобщо не е гаранция. Такава запечатка не е сложно да се направи. Дори в къщи, ако се постарае човек, може да докара нещо подобно."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар