Здравейте колеги, става дума за Пунто 1.1 55кс кое масло като вискозитет ми препоръчвате да сложа на звяра. Моля не ми препоръчвайте марка, защото взимам една определена, интересува ме само с какъв вискозитет масло да купя. Благодарско предварително
Здравейте колеги, става дума за Пунто 1.1 55кс кое масло като вискозитет ми препоръчвате да сложа на звяра. Моля не ми препоръчвайте марка, защото взимам една определена, интересува ме само с какъв вискозитет масло да купя. Благодарско предварително
По заводско е СЕЛЯНИЯТа 10W40 ... ма за по издухани мотори над 300 км се препоръчва 15W40 уж по плътно за по голяма компресия и бла бла ... Ама както ти казах един пич писа че слагал 5В40 ...било по добре.
>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Ако това, което сипваш, ще го сменяш следващият път преди или в началото на зимата - сега сипи 10-40. Ако Ще го сменяш в средата или след зимата - сипи 5-40. Това е ако парите нямат значение. Ако имат - сипвай си 10-40 без да се притесняваш, ще ти е евтино, но ако караш само градско - може да го смениш и малко преди 10 000. На 9000-9200. Това е лично неангажиращо мнение, а не някакъв свръх професионален съвет. Така бих направил аз. Местя темата.
Доколкото знам 5в40 е по-тънко масло, няма ли да трака повече мотора с него? Както вече казах взимам ги на цена на едно и разликата между 5в40 и 10в40 е 2-3 лв. така че не е проблем.
Не е по тънко масло, по тънко е маслото за шевната машина. цифричките са един вид топлинни коефиценти. И с двете няма да имаш проблем. Не споменаваш марката която вземаш, моля те кажи я и чакам отзиви за нея. Мисля да експериментирам с нещо ново и се чудя с какво.
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Марката е Extreme италианско масло, сини бутилки. Шефа ми е вносител за Бг. Досега съм взимал за приятел за дизел и е много доволен. Каза че след като го е сипал, мотора е започнал да работи по-тихо и в същото време е започнал да чува торбината. Преди това е бил с масло Шампион и не е очарован от него. Колата му е Пежо 307 HDI дизел. Докато все още работех там, някои клиенти твърдяха че колите им горят другите масла с това нямало проблем с горене на масло. Не правя реклама, вече не работя там. Само споделям мнения на хора, които са го ползвали. Като цена дори тази на дребо е по ниска от Шампиона.
Колеги смених маслото с 5в40 и съм много доволен. Мотора видимо утихна. Със спортно гърне съм, преди щом отпусна газта във високите обороти и се чуваше доста по-шумно, в момента мърка.
по-тънки.....по-плътни масла - стават за господари на ефира тези лафоведругите лафове са за пробег...някои го сменят на 6 000, други на 12 000....италианците сигурно на по 40 000, но важното е какво дава завода производител като вид на маслото и пробег, мога да кажа че едно масло 5W30 или 5W40 се сменя на 1 година или 20 000 км, което настъпи първо
И сред толкова писания така и никой не обясни каква е разликата между 5/40 и 10/40,за да спре заблудата,едното било за по запазени двигатели,а другото за по издухани.Накратко по мои скромни знания.Между 5/40 и 10/40 е само през зимата,като през зимата 5/40 е по течливо,след като е загрее двигателя между 5 и 10 няма разлика.Ако греша се извинявам.И това по каталог,все си мисля,че ако е около Скандинавските страни с това 10/40 дали зимата ще може да го завърти двигателя.
Lancia Kappa 2.0 20v 145hp- 1995 Landi Renzo lambda kontrol v-05
Fiat Bravo 2 1.9 jtd 150hp
Ами, колега, какво да се обяснява? Има толкова теми за масла, в които общата тенденция е, че преобладава задоволството - всеки, сипал каквото и да е масло, става страшно доволен, колата утихва, докато комшията с другото масло е недоволен, при първа възможност ще го сменя и марката категорично се заклеймява. Който се интересува, чете, съставя си мнение и действа. В общия случай 5W40 са синтетики и са по-качествени от 10W40, които пък са полусинтетики. Оттам-насетне вече всеки сам да си решава, какво масло ще го докара до задоволство (надявам се, не на вкус) :D
Малко обърнахме темата в друга насока, но доколкото аз знам найстина ако колата гори масло то 5в40 ще го гори повече от 10в40 заради разликата в плътността.
За Пунто 1 препоръчват 10/40 защото вероятно е нямало друго по това време, като е бил създаден модела. Или ако е имало - е било ултра хипер иновация и скъпо за такава кола.
Коментар