Здравейте, наскоро купих Fiat Bravo HGT (2.0 / 147к.с.) и дойде време да сменям ролки и ангренажен ремък... Потърсих информация за майстори и цени но намерих само някакви теми от 2007г. - та исках да попитам - ако е възможно да ми препоръчате сервиз където да ги сменят без да свалят целия двигател и примерни цени на труд / части. Звънях в един сервиз - искат да махат двигателя и ми казаха цена 350 лева за труд, като това ми се видя излишно (цена / махането на двигателя).Мерси предварително edit: от гр.София съмГрешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна ангренажен ремък Fiat Bravo HGT
Collapse
X
-
Здравей колега, Добре дошъл във форума! Като цени на ангренажeн ремък + двете роли (обтяжна и паразитна)- 200-250лв- според зависи от марките. За труд не мога да те ориентитам точно но мисля че трябва да е около 200лв. Обади се на Дани в Дружба. Сервизът му се намира в двора на Тих труд; тел. 0888 990 894. Може да попиташ и във Вентура Гараж- те също имат добри оферти и са специалисти по италианските автомобили. П.С. При смяната на ангренажа така или иначе се сваля и външния ремък с прилежащите му ролки- защо не помислиш и за тяхната смяна. Така няма да ти се наложи да платиш за труд допълнително.ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
-
Здравей, вече ми дадоха телефона на Дани на лично и се опитвам да се свържа с него в момента. Иначе мерси за съвета за външните ролки - ще направя всичко възможно и тях да сменя. Водната помпа също ще я сменя при смяната на ремъка, че ако се наложи след това ще стане дълга и широка....edit: Свързах се с момчето и се разбрахме. Мерси много за съдействиетоFiat Bravo HGT / 147hp
Коментар
-
peroludiarom написа:Здравей, вече ми дадоха телефона на Дани на лично и се опитвам да се свържа с него в момента. Иначе мерси за съвета за външните ролки - ще направя всичко възможно и тях да сменя. Водната помпа също ще я сменя при смяната на ремъка, че ако се наложи след това ще стане дълга и широка....edit: Свързах се с момчето и се разбрахме. Мерси много за съдействиетоex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
Прати много поздрави на бате Дани от Слави с черното браво сега да те предопредя че е малко цапнат в устата и да не му обръщаш внимание. каква цена ти е дал ако не тайнаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар