Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой с какви гуми кара!?!?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Atanas71 написа:
    Зимните са ми Клебер Крист ъп 195/55/15 4бр. Нямам кой знае какви наблюдения от работата им на сняг защото миналата зима нямаше много сняг купих ги декември 2007 и са на не повече от 4000км. Надявам се тази година да има сняг зада видя качествата им :D На зимните нямам снимка на ДОТ-та
    Я пак с кой Клебер си ? http://www.avtogumi.bg/oscommerce/in...turers_id=11А относно завоите по Стражата това повече те съветвам да не го правиш нагледал съм се там на всичко.Относно снега имаше си доста само е трбявало да го намериш.В началото на Януари взех Бравото обух го отпред с Nokian WR отзад с гуми за мъгла и няколко дена сцепи мрака направо.На където му зададеш там ходеше.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Toyo SNOWPROX S942.http://www.toyojapan.com/TT_s942_09/index.htmlДа ви кажа чесно мн ми допаднаха колата не се чува че върви по пътя . Доволен съм от япончетата.
      Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Tornado написа:
        Atanas71 написа:
        Зимните са ми Клебер Крист ъп 195/55/15 4бр. Нямам кой знае какви наблюдения от работата им на сняг защото миналата зима нямаше много сняг купих ги декември 2007 и са на не повече от 4000км. Надявам се тази година да има сняг зада видя качествата им :D На зимните нямам снимка на ДОТ-та
        Я пак с кой Клебер си ? http://www.avtogumi.bg/oscommerce/in...turers_id=11А относно завоите по Стражата това повече те съветвам да не го правиш нагледал съм се там на всичко.Относно снега имаше си доста само е трбявало да го намериш.В началото на Януари взех Бравото обух го отпред с Nokian WR отзад с гуми за мъгла и няколко дена сцепи мрака направо.На където му зададеш там ходеше.
        Що ги няма моите в този сайт 195/55/15 иначе модела е същия но прескачат моя размер 150лв. една бр. 600лв ми легнаха с безплатен монтаж.Сега ще сляза до гаража да ги снимам и ще ги кача да видиш че в този сайт наистина ги няма. А що се отнася до Стражата споко това го правя в границите на разумното ако може така да се каже от има няма 18 год.
        Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Бързата работа срам за майстора . Тя стана една снимка та нямам думи но ето виж 195/55/15 малко съм объркал модела Крисалп. Ето ти едно линкче от мен. http://www.avto-oil.biz/files/catalogs/tyres/Kleber.xls
          Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Това по долу ти е шарката на грайфера.Клебер Крисалп hp
            Прикачени файлове

Коментар

Tornado написа:
              Това по долу ти е шарката на грайфера.Клебер Крисалп hp
              Шарката същата само размера е различен при мен е 195/55/15

Коментар

Аз вече съм със т.нар. "всесезонки" - Debica Navigator 195/70/R14, 108лв/бр. Малката колица я обух с 165/70/R13, 67лв/бр. Досега съм карал с Фулда и Континентал, съответно зимни и летни... доволен съм и от двете марки, ще видим Дебицата как са.
                Прикачени файлове
                M-Benz E 250 TD 150hp
                M-Benz 200d 75 hp
                Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

ЛЕтни Малоя-Кромо 165/65 Р14, Зимни Дебика Фриго 2 165/65 Р14
                  Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
                  Втората......пак същата!
                  (_-_)______////_______(_-_)
                  Punto75-Вече на жената!
                  Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

Maletesta и зимните и летните.От летните нямам оплаквания,зимните...незнам дали щото е още топло времето но нямат сцепление никак,всяко тръгване почти е придружено със свистене....

Коментар

отпред корморан сноу про,отзад всесезонни дебица - зиматаотпред гиславет , отзад пак дебицата - лятото :D тия зимните корморанки са добри... като цяло 3-та зима ще ги караме
                      Прикачени файлове
                      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Вчера във В.Търново на Бравата на приятел две Semperit IceGrip 3 с размер 175/65 R 14 за 210 лв. монтаж не е плащан.

Коментар

зимни гуми

aз карам с barum polaris страхотни са колеги с размер 195.50.15 даржат много особено по районите кам смолян пампорово.не са скапи и се даржат перфектно само 360лв 4 бр.

Коментар

Uniroyal MS plus 66 195/50/15-зимни Michelin Pilot 195/50/15-летни
                            Прикачени файлове
                            Bravo JTD 105 GT

Коментар

все 185/65/14 - спазваме какво се препоръчва като размер.летни - Good Year Eagle NCT5 - с тях купих колата миналата година по това време, следващия сезон ще ги сменям, стават на 6 години, а има доста грайфер в тях каучука обаче изглежда вече зле.зимни - Lassa Snoways II Plus - защото ги взех директно от вносителя на мнооооого тънка цена - тази зима ще им е втора.
                              Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
                              Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

Re: зимни гуми

pkozarev написа:
                                aз карам с barum polaris страхотни са колеги
                                Колега, ти си един от малкото с позитивни мнения за тези гуми, дано да не е, защото вече си ги купил. :D Аз съм с Lassa Snoways II Plus - 185/55/15"Втора зима и втора кола с тях, доволен съм като цяло.
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X