В момента съм с MICHELIN ENERGY E3A. С тях купих колата и не смятам да ги сменям, докато не завали сняг
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой с какви гуми кара!?!?!
Collapse
X
-
Абе де да знам но откакто сложих две нови зимни Lassa ми се струва, че са много зле на мокро. Или Пунтото го прие като тунинг и качи 100 коня плюс или... На 3-та въртя гуми, като я настъпя (не се бъзикам). По светофарите на павета като правя ляв е немам думи - не мога да се изнеса. Нещо на мокро не зацепват. И при рязко спиране като, че ли приплъзват повече от летните ми.Fiat Punto 1.7TD
Коментар
-
От 3 г. съм възхитен от maloya - зимни креста и летни хроно - особено от зимните съм впечатлен, а ги сравнявам с нокиан и мишелин и смея да твърдя, че малоята не отстъпва като качество, а е на значително по-изгодна цена 165/65/14 - 80лв/бр. На служебната сиера гумите са вредерщайн кватрак 2, вече четвърта година ги караме, като колата се товари нон-стоп до откат, само едната предна направи жабка, но така я караме без проблеми. Въобще не са по-шумни през лятото, само дето ги взехме 185/65/13 по 120лв. от гуми център "Европа".Punto 176A9000-бялата точка на вселената
Коментар
-
spark написа:Лятото Continental EcoContact CP 185/60/15Зимата: Michelin Pilot Alpin 185/55/15 DOT 4000 (няма грешка!) и имат още 5-6мм грайферFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Лятото изкарах със Спортива 195/55/15 4бр. очаровам съм от тези гуми , жена ми има няколко остри качвания на бордюр и благодарение на добре проектирания ръб който пази джантата е здрава.Аз пък обичам да изпитвам коли в завой при бързо управление , естествено в рамките на разумното :D и съм доволен от представянето им в завой Торнадо често пътува по нашия край и ще му кажа за една отсечка която се казва Стражата преди разклона за Калофер посока Казанлък та точно там няма завой който да ме накара да падна под 75км./ч. освен последния преди разклона. Като се има в предвид че Мареа-та има тежка задница това го дължи най вече на добри те гуми с ДОТ 0408.За летните толкова.Зимните са ми Клебер Крист ъп 195/55/15 4бр. Нямам кой знае какви наблюдения от работата им на сняг защото миналата зима нямаше много сняг купих ги декември 2007 и са на не повече от 4000км. Надявам се тази година да има сняг зада видя качествата им :D На зимните нямам снимка на ДОТ-таФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар