Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой с какви гуми кара!?!?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

В момента съм с MICHELIN ENERGY E3A. С тях купих колата и не смятам да ги сменям, докато не завали сняг
    Alfa 159 SW 2.4 Ti
    Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
    "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Абе де да знам но откакто сложих две нови зимни Lassa ми се струва, че са много зле на мокро. Или Пунтото го прие като тунинг и качи 100 коня плюс или... На 3-та въртя гуми, като я настъпя (не се бъзикам). По светофарите на павета като правя ляв е немам думи - не мога да се изнеса. Нещо на мокро не зацепват. И при рязко спиране като, че ли приплъзват повече от летните ми.
      Fiat Punto 1.7TD

Коментар

От вчера имам 4 бр. Vredestein-Snowtrac 175/70/14, но стоят монтирани на резервните джанти в мазето. На вън е 12*С. Карам още с летния Kleber Dynaxer HP2.
        FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

Лятото Continental EcoContact CP 185/60/15Зимата: Michelin Pilot Alpin 185/55/15 DOT 4000 (няма грешка!) и имат още 5-6мм грайфер
          Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

От 3 г. съм възхитен от maloya - зимни креста и летни хроно - особено от зимните съм впечатлен, а ги сравнявам с нокиан и мишелин и смея да твърдя, че малоята не отстъпва като качество, а е на значително по-изгодна цена 165/65/14 - 80лв/бр. На служебната сиера гумите са вредерщайн кватрак 2, вече четвърта година ги караме, като колата се товари нон-стоп до откат, само едната предна направи жабка, но така я караме без проблеми. Въобще не са по-шумни през лятото, само дето ги взехме 185/65/13 по 120лв. от гуми център "Европа".
            Punto 176A9000-бялата точка на вселената

Коментар

DAYTON W510 - по 80 лева от Диана ги взех. 185/65/14Читава гума е.А летни взех DEBICA FURIO - същия размер. Също чудесни гуми.

Коментар

Изцяло с Gislaved 175/70/14. То тази сутрин.
                brava 1.6_v16 elx

Коментар

Всесезонни Дебица Навигатор 2 - копие на Гудиър Вектор 3
                  Driving Marea Weekend 1.8 16 V on LPG

Коментар

Отскоро в семейството на фиат

аз колеги се доверих на тези: "Fulda Kristall Montero " и немога да се оплача
                    Fiat Marea 1.8

Коментар

Hola!Имам следния въпрос ако някой случайно знае: имам 4 зимни гуми 165/65/14 втори сезон от старата кола (Пежо 106) и ми се иска зимата да ги сложа на Бравото (1.6, 1997 г.) обаче не знам дали ще стане, в момента карам с 185/60/14. Ако някой знае моля да сподели.10x

Коментар

Точно ще му бъдат поставяй ги смело.
                        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

spark написа:
                          Лятото Continental EcoContact CP 185/60/15Зимата: Michelin Pilot Alpin 185/55/15 DOT 4000 (няма грешка!) и имат още 5-6мм грайфер
                          DOT 4000 ли?Олеле тези гуми сняг и проход виждали ли са скоро?Колкото и да са пазени дори в буркани да са вакумирани за летния период ме съмнява ,че каучука в тях вече е история.
                          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

миналата зима изкарах с летни гуми и несъм закъсвал никаде.предни (maxsis) задни (мишелинки). няма значение каква е гумата важно е да е нова според мен.незнам за вас
                            uno-1.5i понто 1.2i

Коментар

Лятото съм с: 4-Uniroyal RainSport-2(82-V-TL) 195/50/15.Зимата съм с:4-Dunlop WinterSport-M3(82-H) 195/50/15Очаровън съм от Дунлопа,просто страхотна гума.
                              Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000

Коментар

Лятото изкарах със Спортива 195/55/15 4бр. очаровам съм от тези гуми , жена ми има няколко остри качвания на бордюр и благодарение на добре проектирания ръб който пази джантата е здрава.Аз пък обичам да изпитвам коли в завой при бързо управление , естествено в рамките на разумното :D и съм доволен от представянето им в завой Торнадо често пътува по нашия край и ще му кажа за една отсечка която се казва Стражата преди разклона за Калофер посока Казанлък та точно там няма завой който да ме накара да падна под 75км./ч. освен последния преди разклона. Като се има в предвид че Мареа-та има тежка задница това го дължи най вече на добри те гуми с ДОТ 0408.За летните толкова.Зимните са ми Клебер Крист ъп 195/55/15 4бр. Нямам кой знае какви наблюдения от работата им на сняг защото миналата зима нямаше много сняг купих ги декември 2007 и са на не повече от 4000км. Надявам се тази година да има сняг зада видя качествата им :D На зимните нямам снимка на ДОТ-та
                                Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Working...
                                X