колкото и да го дъвчим този въпрос, пак ще има 1000 мненияспоред мен най-важното е гумата да е новавъзможно най-скоро произведена
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой с какви гуми кара!?!?!
Collapse
X
-
Ивайло Стефанов Попов
sclera_bg написа:Ивайло Стефанов Попов написа:......... Значи в момоента трябва да знаете че Фиатите чисто новите и последни модели излизат от всеки един завод в Европа обути с гуми Бриджстоун. Това не знам дали е фирмена политика или е поредната сделка, която италианците са сключили с Бриджстоун те да обуват техните коли, което може да идва от Формула 1 когато Ферарито но Шумахер се обуваше само и само с гуми на Бриджстоун като конкуренция на Мишелин, а всички знаете какво пише на Ферарито във Формула 1 пише с големи букви ФИАТ. При това положение най добрите гуми за италианците, с които техните Фиати се движат безпроблемно, безшумно, безаварийно и дълги километри това са Бриджстоун. Това е най добрия вариант в момента и зиме и лете да си обуеш Фиатката.......
Коментар
-
Ивайло Стефанов Попов
Nikcho написа:Май така излизаЯвно лоша гума няма или по-скоро темата трябваше да бъде - какви гуми да не си купуваме, ама карай
Всеки си избира според джоба си, но наистина най-важното, за този сезон, гумите да са нови
Коментар
-
Ивайло Стефанов Попов
За колегата sclera_bg
Колега sclera_bg от това, което ти пратих тъй като доста се втренчих и ме заинтригува най - вече от написаното в сайта http://www.avtogumi.com/ за гумите Lassa мога да ти кажа, че това за мен са Потурчини гуми от най-големия турски конгломерат Sabanci Holding така, че общото им с Bridgestone е много малко да не кажа почти никакво. Ако погледнеш в сайта http://www.diana-ltd.com ще забележеш, че в групата на Bridgestone са Bridgestone, Firestone и Dayton. Къде са тогава Lassa, просто нямат нищо общо правят се в Турция по технологията на Bridgestone, обаче това не значи, че са в тяхната група и подразделение както си мислиш ти. Моето предложение е все пак като забравим за по предишните теми писани от мен относно гуми Пирели и в каква финансова граница варират, което е непосилно и за мен тъй като и аз няма да мога да си го позволя това смятам да се избира за зимни гуми от средния финансов клас, защото нисък няма ниския е вече втора ръка, което е вече убийствено и безмислено. И лично аз се спирам пред варианти за гуми Марангони, които са Италиански и гуми Sportiva, които са вече частна фирма собственост на немския производител на гуми Continental Group и се произвеждат в Полша и Чехия много по - добро решение отколкото турската Lassa. Виж за тях пак в http://www.diana-ltd.com или направо тук http://www.diana-ltd.com/tyres/sport...inter/w65.html . Ако трябва да избирам чесно казано Марангони не са издържливи като Пирели и по - бързо си изхабяват е не чак толкова кото тяхната РЕЦИКЛАЦИЯ наречена Стънер, но мисля, че в сравнение със Sportiva бих избрал Sportiva смятам, че ще са по - надеждни и смятм тях да сложа на старата си барака. Е не могат да се сравняват с Пирели, но все пак ще са по - добри според мен от Марангони макар, че Италианците и те са водеща сила в произвидството на гуми, но там седи емблематичното производство с надписа на Пирели. За гуми с размер 175/70 R13 Sportiva за 77 лв. бройката смятам, че е добра цена за старата барака като се има на предвид, че ще и слагам чисто нови гуми. Поне засега това съм решил, а ти какво ще направиш не знам твоя воля.P.S. Смятам наистина вече тази тема да е приключим понеже стана доста банална, а и на мен ми омръзна от толкова много писане.
Коментар
-
Ивайло Стефанов Попов
Nikcho написа:Аз твърдо съм се спрял на всесезони гуми. Моля ви кажете м/у тия два модела кой е по-добреМатадор
и Дебика
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:sedici написа:Vredestein QUATRAC 2 165/70/13 и зиме е лете. Скоро ще прехвърлят 50к км. Имат поне още 20к км преди да стигнат до ограничителя. Декември ще станат на три години (живот и здраве). Нямат напуквания. По 80лв за брой ги взех. Изключително доволен съм от тях. И зимата и лятото се държат перфектно. Все пак да отбележа, че са закачени на Uno 60SX което тежи 850кгTipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
Fiat Bravo 1.4 120k.с.
Коментар
-
Nikcho написа:Незнам по провинцията как вървят цените на тези хубави гуми, но тук ми искат по 90лв. за гума в размер 165/70 R13VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Nikcho написа:Незнам по провинцията как вървят цените на тези хубави гуми, но тук ми искат по 90лв. за гума в размер 165/70 R13
Коментар
-
Ето какво са ми писали от Века Тайърс ЕООД :всесезонни гуми произвеждат следните производители - Debica (стари шарки на Goodyear), Goodyear, Matador, Vredestein.За размера 165/70R 13 мога да предложа следните цени :Debica NAVIGATOR 2 - 70Goodyear VECTOR 5 - 122Matador МР 61 - 83Vredestein QUATRAC 2 - 90Цените са с включен монтаж/демонтаж в сервиз по избор или доставка извън София. Ако това не е необходимо, бихме могли да договорим остъпка. Телефони за контакт : 02 / 954 1080, 954 9287, 953 3961Аз май на дебиката ще се спра
Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
Fiat Bravo 1.4 120k.с.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар