Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съединител за Браво 1.8

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Съединител за Браво 1.8

Препоръчайте цял комплект . Марки и цени които отговарят на качеството ? а ако някои продава директно да каже да го обсъдим .И още един въпрос ако отида във AMX-AUTO и кажа че съм от форума ще ми направят ли отстъпка ? и каква би била тя ?
    Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
    Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Люк, Турско валео/ не корейско/, Закс. в магазина ще ти дадът 10% отсъпка, Моя Люк миналата година го взех за 185 лв. с отстъпката, иначе цената му беше към 220-230лв. В момента няма идея какви са цените, но те съветвам да свалите стария и с него да ходите да вземете нов, като внимателно го сравните и наложите.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Взимай Luk.При натискане на педала, все едно стъпваш в краве ако - меко и плавно :D
      "Без сърца, сме просто машини"
      Toyota Prius 1.5 Hybrid
      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Re: Съединител за Браво 1.8

Ibiza написа:
        Препоръчайте цял комплект . Марки и цени които отговарят на качеството ? а ако някои продава директно да каже да го обсъдим .И още един въпрос ако отида във AMX-AUTO и кажа че съм от форума ще ми направят ли отстъпка ? и каква би била тя ?
        Здравей колега! Освен Luk и Valeo може да помислиш и за варианта оригинален к-т съединител. Отстъпка разбира се,че ще получиш: 10% или 5% за оригиналните авточасти. Може направо да се възползваш и от услугите на сервиза-сигурен съм,че цената ще ти хареса.
        ex. Fiat Marea 1.6 16V
        ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
        Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

Re: Съединител за Браво 1.8

packo84 написа:
          Ibiza написа:
          Здравей колега! Освен Luk и Valeo може да помислиш и за варианта оригинален к-т съединител. Отстъпка разбира се,че ще получиш: 10% или 5% за оригиналните авточасти. Може направо да се възползваш и от услугите на сервиза-сигурен съм,че цената ще ти хареса.
          Добре колега ама какво имаш на предвид оригинален комплект ? Понеже като вляза в АМХ-АУТО има валео ,BORG&BECK - не съм чувал никога такава марка и AP кво значи това въобще не знам кое ще кажеш че е оригиналното ? :D
          Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Това е комплект, който е в опаковка на прочутата марка RICAMBI ORIGINALI, евентуално има щампи на FIAT / Lancia, освен тези на Валео или който е производителят, и би трябвало да отговаря на качеството, което гарантира заводът за оригиналните резервни части. Теоретично - същото е сложено при първоначалното сглабяне на колата, ама надали... Ако отидеш в Ауто Италия за съединител - ще получиш такъв.

Коментар

AP и Borg&Beck е практически едно и също- просто са 2 различни бранда на един и същи производител. Произвеждат съединители за оригинално вграждане във Фиат, Ивеко и други марки. За повече инфо: http://www.raicam.com/Също е една добра алтернатива.
              ex. Fiat Marea 1.6 16V
              ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
              Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

Добре ъп на темата дайте ми последно съвет кое да избера мисля Валео да е ,но не съм сигурен...... тази седмица ще го правя малко беше в отпуска фичо ....... Кажете ми мнение ако взема корейско валео каква ще е разликата ? Понеже един приятел има голяма отстъпка във авточасти Евро и не знам какъв ще продават там ?? Има ли разлика или как да разбера дали е китайски или турски ?или направо LUk-a да избера ?
                Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Много ментета имало на тоя Валео поне когато купувах за мойта комплект съединител и за това накрая се метнах на Люк, след като имаш отстъпка в Еврото директно го взимай него
                  punto HGT

Коментар

аз сложих Люк, но от скоро и нямам впечатлениястарият беше Валео, с него я карах от както съм я купил - над 100 000км, смених го поради счупване на една пластинка
                    Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

Слагай люк и не се занимавай с глупости, и премерете дебелината и размерите на притескателя много внимателно.
                      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Да по думите на колегите това решавам последно да взема ЛЮК и да не се занимавам с валето-та малеота китайски , турски и темподобни ...... петък ще я вкарвам в сервиза и ще премерим притескателя както каза колегата . Благодаря все пак на всички !
                        Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Working...
                        X