Препоръчайте цял комплект . Марки и цени които отговарят на качеството ? а ако някои продава директно да каже да го обсъдим .И още един въпрос ако отида във AMX-AUTO и кажа че съм от форума ще ми направят ли отстъпка ? и каква би била тя ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съединител за Браво 1.8
Collapse
X
-
Люк, Турско валео/ не корейско/, Закс. в магазина ще ти дадът 10% отсъпка, Моя Люк миналата година го взех за 185 лв. с отстъпката, иначе цената му беше към 220-230лв. В момента няма идея какви са цените, но те съветвам да свалите стария и с него да ходите да вземете нов, като внимателно го сравните и наложите.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
Re: Съединител за Браво 1.8
Ibiza написа:Препоръчайте цял комплект . Марки и цени които отговарят на качеството ? а ако някои продава директно да каже да го обсъдим .И още един въпрос ако отида във AMX-AUTO и кажа че съм от форума ще ми направят ли отстъпка ? и каква би била тя ?ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
Re: Съединител за Браво 1.8
packo84 написа:Ibiza написа:Препоръчайте цял комплект . Марки и цени които отговарят на качеството ? а ако някои продава директно да каже да го обсъдим .И още един въпрос ако отида във AMX-AUTO и кажа че съм от форума ще ми направят ли отстъпка ? и каква би била тя ?Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
Това е комплект, който е в опаковка на прочутата марка RICAMBI ORIGINALI, евентуално има щампи на FIAT / Lancia, освен тези на Валео или който е производителят, и би трябвало да отговаря на качеството, което гарантира заводът за оригиналните резервни части. Теоретично - същото е сложено при първоначалното сглабяне на колата, ама надали... Ако отидеш в Ауто Италия за съединител - ще получиш такъв.
Коментар
-
AP и Borg&Beck е практически едно и също- просто са 2 различни бранда на един и същи производител. Произвеждат съединители за оригинално вграждане във Фиат, Ивеко и други марки. За повече инфо: http://www.raicam.com/Също е една добра алтернатива.ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
Добре ъп на темата дайте ми последно съвет кое да избера мисля Валео да е ,но не съм сигурен...... тази седмица ще го правя малко беше в отпуска фичо ....... Кажете ми мнение ако взема корейско валео каква ще е разликата ? Понеже един приятел има голяма отстъпка във авточасти Евро и не знам какъв ще продават там ?? Има ли разлика или как да разбера дали е китайски или турски ?или направо LUk-a да избера ?Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
Да по думите на колегите това решавам последно да взема ЛЮК и да не се занимавам с валето-та малеота китайски , турски и темподобни ...... петък ще я вкарвам в сервиза и ще премерим притескателя както каза колегата . Благодаря все пак на всички !Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар