Колеги ходих да си взема нов съединител и исках LUK като бях разбрал че цената му е 134 лева. Обаче се оказа че цената му е 174 лев и се отказах и си взех MECARM на цена 114 лева ... Притесняваме единствено лагера добър ли ? Щото като гледам огледалния и притискателния диск са добре не виждам забележки. Ако някой е с такъв нека сподели. Ако трябва да си вземам друг лагер да го правя преди да съм монтирал тоя комплект. Не ми се иска 2 пати да свалям скоростната кутия ако е гаден лагера. Пък знам ли лагера може изобщо да не е от тая марка , просто да е бутнат в комплекта.Иначе всичко беше запечатано.И даже хората ми дадоха квитанция ако има проблем да ми го подменят.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за MECARM комплект съединител за Пунто 1
Collapse
X
-
Здравей колега! По принцип Мекарм не е никак от качествените марки. Може да си късметлия обаче...Мой приятел с Фиат Браво кара с такъв съединител 50 000км и нагоре. Дано и твоят те изкара толкова дълго. Колкото до лагера остави този, който е в комплекта, според мен.ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
Ще видим колко ще искара на моето бясно каране Незнам ше вида на кво дереже е моя , до последно не е боксувал , а съм въртял гуми като луд Но мисля, че лагера е умрял понеже пропадна педала и тропа нещо. Преди да пропадне имаше адско виене за 1-2 мин . Точно това ме очуди че друга кола не би издържала толкова на този тормоз . На лада 5ца 2-пати и замина съединителя и боксуваше. При пунтото се е размирисвал 1-2 пъти и толкова и винаги си зацепва. Взех го на 124 000 сега не 185 000 колата ...>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
ogi28b написа:Мен пък ме Очудва, че си с регистрация на почти 5 години и не знаеш кой раздел за какво служи! Местя темата.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Що не отговарят хора които са ползвали тази марка,ами все се окепазяват темите.В един друг форум,колега си е продал колата с такъв комплект на повече от 30000 км и доста време след това не е чул неговия човек да го е сменялLancia Kappa 2.0 20v 145hp- 1995 Landi Renzo lambda kontrol v-05
Fiat Bravo 2 1.9 jtd 150hp
Коментар
-
charliii написа:Що не отговарят хора които са ползвали тази марка,ами все се окепазяват темите.В един друг форум,колега си е продал колата с такъв комплект на повече от 30000 км и доста време след това не е чул неговия човек да го е сменял>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
S_BANKOV написа:Е хубаво де да пуснеш снимки на лагера и притескателя>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
При мен се получи защото качвах 12 кл кълдаръм с коловизи на първа втора и пак първа със спортно окачване, страх да не поля маслото от картера.А твоя просто му е писнало и си е заминал , не се притеснявай всички правят така, особенно като ги тормозиш повечеКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:При мен се получи защото качвах 12 кл кълдаръм с коловизи на първа втора и пак първа със спортно окачване, страх да не поля маслото от картера.А твоя просто му е писнало и си е заминал , не се притеснявай всички правят така, особенно като ги тормозиш повече>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Снощи смених съединителя за 2 часа и 30 мин ... (с помощ от опитен човек) Почнахме я в 20:00 и 22:30 ровеше по пътя Аксиалния лагер беше станал на мелница. И 1 мм беше изядено от рейката. На притискателя нямаше изкривени ламели феродото беше по износено. За мое очудване .Като прочетох марката на съдинителя останах доста изненадан SACHS и разбрах защо е дръжал толкова на бой Кви пари е ново такова животно. Иначе MECARM-a рови за сега ... ще видим колко ще издържи на напъна. Ще кача снимки на стария сединител.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар