ще сменям маслото утре със масленият и горивният филтър знам че мотора събира 3.8 литра та какво масло е дадено по каталог за дадения мотор или да ми препоръчате някакво масло
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
brava 1.6 смяна на масло
Collapse
X
-
10в40 или 5в40 можеш да налееш,аз лично съм наливал съм 13 пъти 10в40 различни марки (елф, шел,фукс,репсол, селения, волф), последно налях 5в40 волф и не го гори.Принципно масово хората наливат 10В40- марката може и бюджетна да е- фукс, репсол, елф ,волф, може и тотал, гледай основно да покрива показател А3/В3.На моята кола наливам 3,5 литра, не я пълня до горе.Ако мотора ти е наред не би трябвало да имаш проблеми с маслата, марката поне при мен няма значение, колкото налея горе-долу толкова източвам.Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
-
Сложи си масло за около 40 лева 10в40 и си карай. На таралясници над 15 години няма смисъл да наливаш маса пари. Аз налях 5в40 понеже ми дойде без пари.Селения съм наливал точно един път- за мен е скъпо масло, нямам лоши впечетления от него иначе.Разрови в продавалника, масла бол. Аз лично мога да ти препоръчам и наливен елф, пак става.Питай някой таксиджия да ти препоръча 10в40 масло, той ще ти даде може би най-добър съвет.Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
Re: brava 1.6 смяна на масло
drnkk написа:ще сменям маслото утре със масленият и горивният филтър знам че мотора събира 3.8 литра та какво масло е дадено по каталог за дадения мотор или да ми препоръчате някакво маслоex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар