Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

отзиви за масло AC Delco

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

отзиви за масло AC Delco

Колеги, някой карал ли е с такова масло?1000 км след смяната с него си отиде датчика на маслото, това на метанова Мултипла.Много странно съвпадение. Иначе на празен ход налягането при загрял двигател е 1 бар.

На мен ми прилича на съвпадение. Не съм чувал оплаквания от тази марка.

Коментар

масло!

Като цена и качество е много добре, аз го ползвам доста години без ядове!
      brava 1.6(avtomatik) R.I.P.\ АР 147 1.9JTD

Коментар

на колегата му сменихме датчика и си заспа

Коментар

Карам вече трета смяна с такова масло 5W40 и нямам никакви ядове.
          НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!

Коментар

Re: отзиви за масло AC Delco

batkoty написа:
            Колеги, някой карал ли е с такова масло?1000 км след смяната с него си отиде датчика на маслото, това на метанова Мултипла.Много странно съвпадение. Иначе на празен ход налягането при загрял двигател е 1 бар.
            Пробвал съм го на предишната си кола и бях доволен.Двигателя работеше добре и не ми го харчеше.Преди две седмици смених моето обаче с AGIP SINT 2000 10W-40 и двигателя работи страхотно
            Fiat Punto 1.1,55hp,1996г.
            Opel Meriva 1.6 i 16V (101 Hp) AT 2005г.
            ex.Fiat Stilo 1.6''16V''103hp,2003г.
            ex.Alfa Romeo 156,1.8"16V"144hp,2000г.
            ex.Fiat Brava 1.9,JTD,105hp,1999г.

Коментар

Т.е. много си доволен? Дефинирай "Двигателя работеше добре" и "двигателя работи страхотно", моля! Кои показатели от работата на двигателя си измерил?

Коментар

Re: отзиви за масло AC Delco

flogic написа:
                batkoty написа:
                Пробвал съм го на предишната си кола и бях доволен.Двигателя работеше добре и не ми го харчеше.Преди две седмици смених моето обаче с AGIP SINT 2000 10W-40 и двигателя работи страхотно
                при мен кастрола е по-добре от АГИП-а

Коментар

ogi28b написа:
                  Т.е. много си доволен? Дефинирай "Двигателя работеше добре" и "двигателя работи страхотно", моля! Кои показатели от работата на двигателя си измерил?
                  Не съм инженер вътрешно горене :DКакво трябва да се обяснява толкова,ако нещо работи добре?
                  Fiat Punto 1.1,55hp,1996г.
                  Opel Meriva 1.6 i 16V (101 Hp) AT 2005г.
                  ex.Fiat Stilo 1.6''16V''103hp,2003г.
                  ex.Alfa Romeo 156,1.8"16V"144hp,2000г.
                  ex.Fiat Brava 1.9,JTD,105hp,1999г.

Коментар

ogi28b написа:
                    Шум на хидравлични повдигачи
                    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

ogi28b написа:
                      Нали вече имаше такава анкета, където мненията бяха подкрепени с обосновка? Започва да звучи меко казано банално това повтаряне. Разлика има, няма смисъл да се повтаря едно и също всеки път.
                      The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
                      Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
                      Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

wwalker написа:
                        ogi28b написа:
                        Нали вече имаше такава анкета, където мненията бяха подкрепени с обосновка? Започва да звучи меко казано банално това повтаряне. Разлика има, няма смисъл да се повтаря едно и също всеки път.
                        Е човек като си внуши нещо, почти няма в света сила, която да му каже, че не е прав.
                        A20DTH ЖТД ама не баш
                        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Working...
                        X