Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги я препоръчайте едно масло ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги я препоръчайте едно масло ?

Колеги с какво масло да карам темпра 1.6 мотора е здрав няма да гори няма да пушии.. селения ? кастрол ? мотул.. или ? и разбира се да е в разумна цена ,все пак колата е на 20години :DГрешен раздел -> преместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
    FIAT TEMPRA 1.6 75HP

GM

Коментар

ivel написа:
      GM
      Това е опелското нали ? 10w40 ще слагам ама не знам каква марка ..
      FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

Препоръчвам четене на правилата на форума, по-специално на точка 1.1, а наред с това - и описанието на разделите. Недопустимо е да си регистриран от над 2 години и да не знаеш кой раздел за какво е създаден. Спестявам ти официалното предупреждение и местя темата.

Коментар

Re: Колеги я препоръчайте едно масло ?

Аз не бих се чудил - слагам Agip и знам, че съм я свършил както трябва.
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Аджип, Фюкс, ЖМ, Статоил, Суноко, и вече каквото си изберешгледай да е 10/40 и да го вземеш от някъде където си сигурен че не е менте.
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Колегииии, никой не искам да засегна нито ще спомена марка масло, но пишете.............................. Масло не се избира само по вискозитет. А по това какво може, марката не е толкова важна. За този мотор бензиновата спецификация не бива да е под API - SL или ACEA - A3. Масла по ACEA - A1,A2 не сипваш. Масла по ACEA - С1, С2, С3 - не сипваш, нямаш сложно каталитично устройство че да ти трябва това, само ще си скапваш мотора, защото това са осакатени масла. Сам разбираш, че не е като да сипеш олио в тигана. Успех.
              Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Danchojn написа:
                Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Колегииии, никой не искам да засегна нито ще спомена марка масло, но пишете.............................. Масло не се избира само по вискозитет. А по това какво може, марката не е толкова важна. За този мотор бензиновата спецификация не бива да е под API - SL или ACEA - A3. Масла по ACEA - A1,A2 не сипваш. Масла по ACEA - С1, С2, С3 - не сипваш, нямаш сложно каталитично устройство че да ти трябва това, само ще си скапваш мотора, защото това са осакатени масла. Сам разбираш, че не е като да сипеш олио в тигана. Успех.
                Не разбирам много от масла ,просто искам да знам кое е добро за да си го сменя !
                FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

избери едно от по-евтините масла и газкакво толкова му се чудиш сякаш 100 год още ще я караш тази колате хората си вземат жена от първата среща и каквото стане, че за едно масло ли???
                  Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

alvanovo написа:
                    избери едно от по-евтините масла и газкакво толкова му се чудиш сякаш 100 год още ще я караш тази колате хората си вземат жена от първата среща и каквото стане, че за едно масло ли???
                    Е по принцип така е .. ама искам като я паля зимата да нема чук-чук.... :D утре си взимам някое 10/40 сигурно кастрол
                    FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

Working...
                    X