Колеги,магнети марелите започнаха да изпускат на 2ра и 3та свещ,та дапопитам кои са най-сполучливите кабели спрямо цена/качество?Гледах за 1.2 fire-а кабелите са по 18 лв,а за моя почват от 43 нагоре
а уж в АХМ не продават ментета,по каталог ги дават точно такива ,10 лв бр ,незнам ,аз по принцип бях доволен от Беру-то и се държаха добре ама на шкодата...
Пффф 10лв./броя...не знам защо купувате части от АХМ като цените са доказано надути.Почти всичко,което го има там го вземам от други места с по 10-20-30% надолу без отстъпки.Иначе и аз преди 2-3 месеца отидох с идеята да купя NGK за Уното на нашите,но след като ми казаха цена от близо 8лв на свещ си тръгнах с Denso на 4лв...Работят си идеално досега.На кутийката пишеше Made in Japan и предполагам,че не са менте.Brisk също ги хвалят.Може би на моята кола като дойде време за смяна ще пробвам специалната серия,която да дават за коли на газ
EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
а уж в АХМ не продават ментета,по каталог ги дават точно такива ,10 лв бр ,незнам ,аз по принцип бях доволен от Беру-то и се държаха добре ама на шкодата...
Сподели какви свещи ти трябват. Мислил ли си за иридиеви, но не купени от България?
не ,няма смисъл от такива,ако са читави и обикновени вършат работа.на баба шкода беруто ги сменях на 70-80 000 км.въпреки че си е късмет на какви ще попаднеш
Коментар