Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свещи за Пунто мк2 1.2 16V

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Свещи за Пунто мк2 1.2 16V

Колеги,магнети марелите започнаха да изпускат на 2ра и 3та свещ,та дапопитам кои са най-сполучливите кабели спрямо цена/качество?Гледах за 1.2 fire-а кабелите са по 18 лв,а за моя почват от 43 нагоре

Наскоро ги смених моите с Тесла цена клиент около 50лв,искаше ми се Бош обаче цената близо 200лв. ме отказа
    Lacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
    EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
    EX.Fiar Ritmo 105TC

Коментар

свещи

Тошко ко стана с иридиума не вярвам да са се скапали? да имат 15000км
      Fiat punto mk2 jtd
      Nissan qashqai

Коментар

свещите са добре.Утре ще ти звънна за кабели

Коментар

тъй като темата е свещи да питам има ли доволни от свещи Беру?че нещо НГК-то се скапаха за 15 000 км

Коментар

punto_2 написа:
            тъй като темата е свещи да питам има ли доволни от свещи Беру?че нещо НГК-то се скапаха за 15 000 км
            Попаднал си на NGK ама само на име Беру за мен не са добре.
            Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

а уж в АХМ не продават ментета,по каталог ги дават точно такива ,10 лв бр ,незнам ,аз по принцип бях доволен от Беру-то и се държаха добре ама на шкодата...

Коментар

Пффф 10лв./броя...не знам защо купувате части от АХМ като цените са доказано надути.Почти всичко,което го има там го вземам от други места с по 10-20-30% надолу без отстъпки.Иначе и аз преди 2-3 месеца отидох с идеята да купя NGK за Уното на нашите,но след като ми казаха цена от близо 8лв на свещ си тръгнах с Denso на 4лв...Работят си идеално досега.На кутийката пишеше Made in Japan и предполагам,че не са менте.Brisk също ги хвалят.Може би на моята кола като дойде време за смяна ще пробвам специалната серия,която да дават за коли на газ
                EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
                Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

punto_2 написа:
                  а уж в АХМ не продават ментета,по каталог ги дават точно такива ,10 лв бр ,незнам ,аз по принцип бях доволен от Беру-то и се държаха добре ама на шкодата...
                  Сподели какви свещи ти трябват. Мислил ли си за иридиеви, но не купени от България?
                  Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

не ,няма смисъл от такива,ако са читави и обикновени вършат работа.на баба шкода беруто ги сменях на 70-80 000 км.въпреки че си е късмет на какви ще попаднеш

Коментар

Working...
                    X