Привет момчета,тия дни отидох да сменя маслото и филтрите на пунтото и изглежда че е било наложително. Разхода падна, по тиха стана колата, но майстора каза че не е успял да намери къде е горивния филтър. Обяснява ми че е разглобвал предния десен калник, но го няма там. Евентуално някаква затворена черна кутия би могла да играе роля на филтър(това са негови думи), но в магазина няма такова нещо... има обикновен горивен филтър. Та къде се намира този филтър и как изглежда. Също така на колко км се сменя? В каталога пише разни неща, ама аз чета само пица и спагети на италиански :D Сега съм на 87хил. скоро ли трябва да го сменям?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Горивен филтър за Фиат Пунто МК2
Collapse
X
-
Re: Горивен филтър за Фиат Пунто МК2
kinobla написа:Привет момчета,тия дни отидох да сменя маслото и филтрите на пунтото и изглежда че е било наложително. Разхода падна, по тиха стана колата, но майстора каза че не е успял да намери къде е горивния филтър. Обяснява ми че е разглобвал предния десен калник, но го няма там. Евентуално някаква затворена черна кутия би могла да играе роля на филтър(това са негови думи), но в магазина няма такова нещо... има обикновен горивен филтър. Та къде се намира този филтър и как изглежда. Също така на колко км се сменя? В каталога пише разни неща, ама аз чета само пица и спагети на италиански :D Сега съм на 87хил. скоро ли трябва да го сменям?Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар