Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв акумулатор пунто 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какъв акумулатор пунто 2

Здравейте колеги, акумулатора замина... сега трябва да купувам нов но не знам колко ампера да е. Колата е Пунто МК2 1.2 16в спортинг.

В раздел "Консумативи" има ВАЖНИ ТЕМИ В РАЗДЕЛ "КОНСУМАТИВИ"Успех!

Коментар

44 ач - без климатик54 ач - със климатик

Коментар

Благодаря, днес ще купувам.

Коментар

Преди 2 седмици си взех 45А, за сега няма проблем
          punto HGT

Коментар

4 години бях с 44 амперов и никакъв проблем
            Шофирай разумно, на пътя не си сам.
            Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
            Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
            Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

todorshalev написа:
              4 години бях с 44 амперов и никакъв проблем
              44 по голвям няма да може да ти го зарежда алтернатора както трябва наи вероятно 55 е за 1.6 1.8 2.0

Коментар

И 55А не е проблем,вече 65 и нагоре ще му е трудничко на динамото да насмогва.
                Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Колега, за моето Пунто наскоро се наложи да купувам нов и стария ме изостави в много лош момент. Тъкмо бяхме на почивка в една хижа в планината, не много високо, успяхме да се качим, но през нощта беше умрял и като се почна едно търсене на кабели за даване на ток, търсихме и зарядно ама в планината е малко сложно......голяма мъка беше, но се посъживи леко и се прибрахме с много притеснения и проблеми. От тогава реших повече да не се изоставям така на произвола на съдбата и си купих чисто нов акумулатор подобен на този модел от един онлайн магазин: Autotrade.bg. Преди не ми бяха известни като марка и не бях чувал нищо почти за Барен, но пък досега си работи безотказно и колегата, който ми ги препоръча ги ползва, откакто ги внасят в България, така че дано да са достатъчно добри. :D

Коментар

аз пък имах проблем с 45 Амперов и на втората година го изхвърлих. сега съм с 54 Амперов (при 52 по книжка) и нямам проблем.
                    браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Working...
                    X