Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

избор на Акумулатор - Гигават или Фиамм

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

избор на Акумулатор - Гигават или Фиамм

Акумулаторите са на една цена :- Гигават-Фиаммкакво ще препоръчате според опита си?Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org

Re: избор на Акумулатор - Гигават или Фиамм

u_bo написа:
    Акумулаторите са на една цена :- Гигават-Фиаммкакво ще препоръчате според опита си?
    MONBAT! )) Като купих колата беше със Fiamm...сравнително нов...издъхна за нула време зимъска...и не говоря, че се скапа...при прегледите казаха, че си е здрав,но просто толкова си може...два пъти ми се налагаше да го презареждам на зарядно...а алтернатора ми си е ОК....И на 4-те коли съм слагал винаги само МОНБАТ с това малко изключение и винаги съм бил доволен!
    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Гласувах за "фиамм" защото съм доволен от него вече 3-та година. Не съм имал проблеми ... не съм го дозареждал даже а карам почти само градско.
      Стило1.6 16v -харчи много, не върви ама поне изглежда адски добре
      Крома 1.9 150к.с. - семейния кораб

Коментар

Монбат на куково лято, освен ако не си решил всяка година да си купуваш нов. От 3 години на сам, до сега на приятели и познати съм взел над 10 фиама и нито един не е изревал, сега дали ще издържат 5-6-7 години не се знае, ще пиша след 4 год пак, но за сега са ОК. Само Сашето се оплаква от неговия че като преседи колата 3-4 дни и показвал 12,45 волта. Но предпочитам да си купя Фиам от колкото някои, монбат, гивата, и не знам си къв още ват Или поне Берга
        Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
        Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
        Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Slavi_Lancia написа:
          Монбат на куково лято, освен ако не си решил всяка година да си купуваш нов. От 3 години на сам, до сега на приятели и познати съм взел над 10 фиама и нито един не е изревал, сега дали ще издържат 5-6-7 години не се знае, ще пиша след 4 год пак, но за сега са ОК. Само Сашето се оплаква от неговия че като преседи колата 3-4 дни и показвал 12,45 волта. Но предпочитам да си купя Фиам от колкото някои, монбат, гивата, и не знам си къв още ват Или поне Берга
          е как реши,че ще си купуваш всяка година?! Преди 5 години като си купих бравата и взех монбат...75ач....в момента още е с него....типото си замина със неговия монбат за Румъния...мареата е със монбат...стилото малко след като го купих му сложих монбат и никакви проблеми...незнам за какви смени точно говориш, но ти е грешна информацията...това ми звучи като приказките...Не си купувай фиат, че много се чупят...а като отидеш в сервизите пълно със ФВ, бмв и ауди...
          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

последните ми 3 АКУ-та бяха Монбат- ЗАКОНОМЕРНОСТ - карат межу 1 до 12 месеца след гаранцията единия дори ми го смениха на 1-вата годинаМонбата - отпада задължително

Коментар

От скромният ми опит, гласувах за гигават. Не че си хваля мойто, акумулатора ми е закупен декември 2009-та година. Работата ми се намира на ~ 3км. Това е почти всеки ден, като лятото си ходя пеша, или с колелото. Годишно имам около 10 излизания извънградско. Акумулатора все още върти здраво. Пу пу, да не го урочасам . Когато го купувах, си мислех поне гаранцията да изкара (2 год.) . Изненада ме приятно, следващият отново ще е такъв.
              00' Bravo 105 JTD

Коментар

Гласувах за Gigawatt - моят кара 5-та зима. На средата на 4-тата се наложи да го заредя за пръв път. Тази го заредих 2 пъти без да ме е предавал, а защото го усетих, че при палене сутрин прекъсваше радиото.
                The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
                Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
                Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Чудя се за кой да гласувам. Обяснявам защо?Ноември 2008 купих Фиамм и от тогава е поставен и никога не е свалян от колата. Никакви проблеми.Малко след това един познат си купи Гигават. При него ситуацията е абсолютно същата.Според мен и двете марки са добри и е въпрос на "късмет" да се уцели АБ със заводски дефект.
                  Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Stefanaki написа:
                    Чудя се за кой да гласувам. Обяснявам защо?Ноември 2008 купих Фиамм и от тогава е поставен и никога не е свалян от колата. Никакви проблеми.Малко след това един познат си купи Гигават. При него ситуацията е абсолютно същата.Според мен и двете марки са добри и е въпрос на "късмет" да се уцели АБ със заводски дефект.
                    Прибави и състоянието на автомобила и дилемата става още по голяма И двата са хубави
                    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

И аз съм за Гигата. 4-та зима вече почти минава. Два пъти е падал до капка, племеника докато си играе и винаги остава нещо включено.

Коментар

S_BANKOV написа:
                        Stefanaki написа:
                        Прибави и състоянието на автомобила и дилемата става още по голяма И двата са хубави
                        Такава дилема при някои не съществува. Състоянието на автомобилите е "сядаш и караш"
                        Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Гласувах за FIAMM-а. Преди три години и половина купих Dedra-та от подписа ми с FIAMM (не мога да кажа кой модел - стикера беше много захабен) , 44 Ah (в автокъщата са сложили каквото са имали подръка ). Умря едва през декември 2012 (не съм го зареждал никога) при положение че по книжка акумулатора трябва да е минимум 55 Ah и че едва ли джамбазите за монтирали чисто нов акумулатор.Затова си взех FIAMM Titanium Plus 60Ah. (единственото неудобство беше, че влезе на мястото си ле-е-еко насила)
                          ::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
                          ::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 :::::
                          ::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::

Коментар

Не съм гласувал в анкетата. Berga Power Block. Даже в някой сайт може да се намери с:ЕДИНСТВЕНО И САМО ПРИ НАС:Berga Power-Block с 40 МЕСЕЦА гаранционен срок!!!Ама не го знам тоя сайт кой е, но бих могъл да напиша в Гугъла този текст и да намеря сайта...

Коментар

Working...
                            X