Еее, не, това НЕ е реклама. А, Оги, да попитам, в търсачката трябва ли да се напише текста със същите наклонени букви?Аз също не съм гласувал. Нямам наблюдения върху тези марки. Карам Bosh.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
избор на Акумулатор - Гигават или Фиамм
Collapse
X
-
lhristov написа:Еее, не, това НЕ е реклама. А, Оги, да попитам, в търсачката трябва ли да се напише текста със същите наклонени букви?Аз също не съм гласувал. Нямам наблюдения върху тези марки. Карам Bosh.
Коментар
-
Гигават 3 г на пунтото ползвах, като цяло бях доволен ,но започна в студовете малко по-слабо да върти, докато един ден точката не запали.Колата се караше всекидневно по 45-50 км.Фиам- служебната омега е над 3 г с него и няма проблем, 2,5 дизел, лятото изкипя буквално. Налях му почти 1,5 литра вода и то от крайпътна чешма. Проблеми няма, тази зима пали без проблем, колата не се кара всекидневно. Затова гласувах за фиам.На брава бях до сега с 2 бр Искра, карах точно колкото гаранцията и умираха, накрая разбрах ,че имам утечка и затова се получава така. Сега съм с Варта, но и тя 2 г се караше с тая утечка. За сега държи но да видим...Според мен всичко е до късмет и зависи НАЙ-ВЕЧЕ от състоянието на колатаPlay Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
ogi28b написа:Поддръжката също е изключително важна и пак може да отведе в двете крайности. Тая Берга сега - редовно я дозареждам и винаги, в най-големия студ - върти мощно.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар