Акумулаторите са на една цена :- Гигават-Фиаммкакво ще препоръчате според опита си?Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
избор на Акумулатор - Гигават или Фиамм
Collapse
X
-
u_boЕтикети: –
-
Re: избор на Акумулатор - Гигават или Фиамм
u_bo написа:Акумулаторите са на една цена :- Гигават-Фиаммкакво ще препоръчате според опита си?Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
-
Монбат на куково лято, освен ако не си решил всяка година да си купуваш нов. От 3 години на сам, до сега на приятели и познати съм взел над 10 фиама и нито един не е изревал, сега дали ще издържат 5-6-7 години не се знае, ще пиша след 4 год пак, но за сега са ОК. Само Сашето се оплаква от неговия че като преседи колата 3-4 дни и показвал 12,45 волта. Но предпочитам да си купя Фиам от колкото някои, монбат, гивата, и не знам си къв още ват Или поне БергаПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:Монбат на куково лято, освен ако не си решил всяка година да си купуваш нов. От 3 години на сам, до сега на приятели и познати съм взел над 10 фиама и нито един не е изревал, сега дали ще издържат 5-6-7 години не се знае, ще пиша след 4 год пак, но за сега са ОК. Само Сашето се оплаква от неговия че като преседи колата 3-4 дни и показвал 12,45 волта. Но предпочитам да си купя Фиам от колкото някои, монбат, гивата, и не знам си къв още ват Или поне БергаRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
u_bo
последните ми 3 АКУ-та бяха Монбат- ЗАКОНОМЕРНОСТ - карат межу 1 до 12 месеца след гаранцията единия дори ми го смениха на 1-вата годинаМонбата - отпада задължително
Коментар
-
От скромният ми опит, гласувах за гигават. Не че си хваля мойто, акумулатора ми е закупен декември 2009-та година. Работата ми се намира на ~ 3км. Това е почти всеки ден, като лятото си ходя пеша, или с колелото. Годишно имам около 10 излизания извънградско. Акумулатора все още върти здраво. Пу пу, да не го урочасам . Когато го купувах, си мислех поне гаранцията да изкара (2 год.) . Изненада ме приятно, следващият отново ще е такъв.
Коментар
-
Чудя се за кой да гласувам. Обяснявам защо?Ноември 2008 купих Фиамм и от тогава е поставен и никога не е свалян от колата. Никакви проблеми.Малко след това един познат си купи Гигават. При него ситуацията е абсолютно същата.Според мен и двете марки са добри и е въпрос на "късмет" да се уцели АБ със заводски дефект.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Stefanaki написа:Чудя се за кой да гласувам. Обяснявам защо?Ноември 2008 купих Фиамм и от тогава е поставен и никога не е свалян от колата. Никакви проблеми.Малко след това един познат си купи Гигават. При него ситуацията е абсолютно същата.Според мен и двете марки са добри и е въпрос на "късмет" да се уцели АБ със заводски дефект.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Stefanaki написа:Чудя се за кой да гласувам. Обяснявам защо?Ноември 2008 купих Фиамм и от тогава е поставен и никога не е свалян от колата. Никакви проблеми.Малко след това един познат си купи Гигават. При него ситуацията е абсолютно същата.Според мен и двете марки са добри и е въпрос на "късмет" да се уцели АБ със заводски дефект.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Гласувах за FIAMM-а. Преди три години и половина купих Dedra-та от подписа ми с FIAMM (не мога да кажа кой модел - стикера беше много захабен) , 44 Ah (в автокъщата са сложили каквото са имали подръка ). Умря едва през декември 2012 (не съм го зареждал никога) при положение че по книжка акумулатора трябва да е минимум 55 Ah и че едва ли джамбазите за монтирали чисто нов акумулатор.Затова си взех FIAMM Titanium Plus 60Ah. (единственото неудобство беше, че влезе на мястото си ле-е-еко насила)::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 :::::
::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::
Коментар
-
Не съм гласувал в анкетата. Berga Power Block. Даже в някой сайт може да се намери с:ЕДИНСТВЕНО И САМО ПРИ НАС:Berga Power-Block с 40 МЕСЕЦА гаранционен срок!!!Ама не го знам тоя сайт кой е, но бих могъл да напиша в Гугъла този текст и да намеря сайта...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар