Трябва да сменям акумулатора на колата. Предложиха ми от тези две марки - BSA (италиански) и SZNAJDER (полски). Сухи, необслужваеми, цени за модела 55Ah съответно 126 и 139 лв. Някой ползвал ли е акумулатор от тези марки? Отзиви?Предполагам, че Шнайдерът е този: http://www.akumulatori.bg/181/Produc...h%20Ultra#info За BSA не мога да намеря нищо.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за акумулатори BSA и SZNAJDER
Collapse
X
-
Венко, аз съм със щнайдер, само че моя е сребърен, или поне така пише на него, Доволен съм от него даже бих казал предоволен. Три пълни години вече му направих и колата се кара основно събота и неделя по 15-30км. не повече, и в най големите студове не ми е правил проблем, пали без проблем, само веднъж ме изненада но тогава колата стоя на авариини 4 часа и музиката работи през цялото време. След подаване на ток и разходка от 3 км. работи и пали без никакъв проблем. Ползвам такъв на 62 ам/ч. и 600 или 800ам. стартов ток.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
Купих Шнайдер, но с малко по-голям пусков ток: SZNAJDER ULTRA Ca/Ca, 55Ah, 460A. Доста се колебах дали да купя такъв от 62 Ah, но в крайна сметка се доверих на препоръчвания по книжка акумулатор за моята кола. С две години гаранция, за 131 лв. Бъдещето ще покаже дали изборът ми е бил добър.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Купих Шнайдер, но с малко по-голям пусков ток: SZNAJDER ULTRA Ca/Ca, 55Ah, 460A. Доста се колебах дали да купя такъв от 62 Ah, но в крайна сметка се доверих на препоръчвания по книжка акумулатор за моята кола. С две години гаранция, за 131 лв. Бъдещето ще покаже дали изборът ми е бил добър.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар