Интересува ме конкретно изборът между тези:BOSCH Plus 30 vs Philips Premium: 30% extra lightИ двете би трябвало да дават 30% повече светлина от стандартните и са бюджетни.Ако някой има конкретна бюджетна алтернатива нека сподели, но крушки над 10лв. бройката не ме интересуват
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за избор на H1 светлини
Collapse
X
-
Провери с уред напрежението върху терминалите на лампата, докато свети във фара ти. В зависимост от резултата, може да се окажеш леко изненадан от това "+30%".Конкретно по темата, мога да ти кажа, че имам опит с "+50%" на друга марка, и разликата е толкова малка, че ако не знаех, че е "+50%", щях да се обзаложа, че си е съвсем обикновена лампа. Така че - не очаквай нищо особено от тези лампи, която и да купиш. Може би ще има малка разлика в цвета, като погледнеш фронтално колата, но от шофьорското място най-много да си кажеш "Е**си боклуците, защо дадох толкова пари, като свети същото?". Ако искаш чувствително повече светлина, ще трябва да се ориентираш към някоя от незаконните алтернативи - ксенон или халогенни "рали".
-
Карах известно време с +50 на osram. Преди около месец едната изгоря и си сложих обикновена (дето не е +нещо си). Сега на левия фар съм с обикновена, на десния с +50. Честно да ти кажа... без по никакъв начин да правя реклама или анти-реклама... аз разлика никаква не виждам. Рефлекторите ги смених миналата година с чисто нови
Коментар
-
Re: Съвет за избор на H1 светлини
wwalker написа:Интересува ме конкретно изборът между тези:BOSCH Plus 30 vs Philips Premium: 30% extra lightИ двете би трябвало да дават 30% повече светлина от стандартните и са бюджетни.Ако някой има конкретна бюджетна алтернатива нека сподели, но крушки над 10лв. бройката не ме интересуватPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:Philips Premium: 30% extra light - това ще избера от двете.
Коментар
-
wwalker написа:Пробвал/виждал ли си как свети другата?Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар