Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за размер (fiat stilo 1.9 jtd).

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за размер (fiat stilo 1.9 jtd).

Първо, здравейте бъдещи колеги. Това е първият ми коментар тук. От следващата седмица ставам горд собственик на едно уникално Стило )Докато го оглеждах забелязах, че в момента е със 15-ки и ми се струват доста големи. Искам да питам има ли такива от вас, които движат същия модел и как е по-добре с 14 или с 15. Аз обмислям лятото да съм с 15, зимата с 14, защото като понатрупа сняг и разстоянието от гумата до калника с 15-ки ми се струва малко.
    FIAT Stilo 1.9 JTD

Това е стандартният размер за Стило. Няма да имаш проблеми. Другите опции са 16-ки и 17-ки. Стило с 14-ки няма. Не знам дали и стават 14-ките. Аз не бих правил такъв експеримент.
    00' Bravo 105 JTD

Коментар

nikolce написа:
      Това е стандартният размер за Стило. Няма да имаш проблеми. Другите опции са 16-ки и 17-ки. Стило с 14-ки няма. Не знам дали и стават 14-ките. Аз не бих правил такъв експеримент.
      Благодаря. Явно гумите са ме заблудили визуално, защото бяха МНОГО високопрофилни. Ще си остана с 15-ки.
      FIAT Stilo 1.9 JTD

Коментар

14 ските няма да събереш спирачните апарати на предните колела минимума е 15 а другите опции колегата ги е опоменал по горе
        STILO JTD

Коментар

Както ти каза колегата, 14-ките не стават. Спирачният апарат опира. а и релевантният размер гума трудно се намира и е толкова скъп, че по-добре си остани на 15-ки. И... евентуално купуване на втори комплект 15-ки за лятото. Пред какъвто проблем и аз съм изправен, де. Или 16-ки, зависи каквото изпадне.Поздравления за Стилото. Стотици хиляди безаварийни километри с него. :D
          Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
          Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
          Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

lhristov написа:
            Както ти каза колегата, 14-ките не стават. Спирачният апарат опира. а и релевантният размер гума трудно се намира и е толкова скъп, че по-добре си остани на 15-ки. И... евентуално купуване на втори комплект 15-ки за лятото. Пред какъвто проблем и аз съм изправен, де. Или 16-ки, зависи каквото изпадне.Поздравления за Стилото. Стотици хиляди безаварийни километри с него. :D
            Благодаря. След инфото, което получих се спрях на варианта и двата сезона с 15-ки. И да - ще са два комплекта ^^
            FIAT Stilo 1.9 JTD

Коментар

Working...
            X