Здравейте, колеги. Днес се хванах да сменя горивния филтър на колата, че не го бях сменял много време. А и защото колата започна да има проблем с оборотите на бензин. Държеше ги много ниски или направо гаснеше. А също така и не се форсираше. Ето как изглежда стария филтър. След смяната проблемите изчезнаха. Преместена.Модераторски екип на Fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Горивен филтър на 24 хил. км. Как изглеждат нещата отвътре.
Collapse
X
-
emzo написа:pakumba написа:интересно, моя на печката го смених на 30 и почти не личеше да е работил. Според мен при теб е така, защото има адски боклуци в резеровара и ги праща натам.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Леле мале!Според мен - филтъра не е от най-качествените. Доста е кородирал, което не говори добре. Не съм сигурен дали трябва да се обвинява горивото за това!. Имах преди време такъв случай с френска кола. Филтър на ................ беше адски ръждясал. Следващият не. Съвета ми е, след 1000-1500км да го свалиш и да видиш какво се случва. Ако се заформя същото, лошо. Профилактика на цялата горивна система ще е полезна много.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Миналата седмица смених масло, маслен и горивен филтър на Мареата. Няма да пиша марката на гор.филтъра(за да не правим реклама), също беше срязан но изглеждаше като нов! Изминати км са около 30 хил. Използвал съм и добавки за почистване на горивната система.now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар