Здравейте, колеги! Днес бях при майстор да ми сменя маслото и му казах да види скоростната кутия и той погледна колата на канала и каза, че няма теч и че не е необходимо да се сменя или долива - дали не ме е излъгал? Скоростите се сменят горе-долу гладко, само задната влиза по-трудно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Масло за скоростната кутия - Fiat Brava 1.9TD
Collapse
X
-
VooDoo написа:Един много добър майстор на скоростни кутии ме посъветва веднъж, да сменям маслото в скоростната кутия на всеки 2 години. Каза ми да не давам пари за прекалено скъпи синтетични масла: по-важно е да се сменя през 2 години.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:VooDoo написа:Един много добър майстор на скоростни кутии ме посъветва веднъж, да сменям маслото в скоростната кутия на всеки 2 години. Каза ми да не давам пари за прекалено скъпи синтетични масла: по-важно е да се сменя през 2 години.
Коментар
-
Viiipeer написа:Danchojn написа:VooDoo написа:Един много добър майстор на скоростни кутии ме посъветва веднъж, да сменям маслото в скоростната кутия на всеки 2 години. Каза ми да не давам пари за прекалено скъпи синтетични масла: по-важно е да се сменя през 2 години.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
За предишната ми кола... Форд... и аз съм чел, че маслото на скоростната не се сменя.Ако няма проблеми и си работи добре скоростната, било добре да не се сменя със друго.Все пак има доста мнения по въпроса. Лично аз, на сегашното ми Пунто (на 3 дни ми е) мисля да му видя как е масалцето, защото нещо скоростите не влизат плавноFiat Punto 75 SX - 1995, 4 врати
Коментар
-
bummer написа:За предишната ми кола... Форд... и аз съм чел, че маслото на скоростната не се сменя.Ако няма проблеми и си работи добре скоростната, било добре да не се сменя със друго.Все пак има доста мнения по въпроса. Лично аз, на сегашното ми Пунто (на 3 дни ми е) мисля да му видя как е масалцето, защото нещо скоростите не влизат плавно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар