здр колеги от скоро карам Fiat Stilo 1.9 jtd и оня ден бях сипал някаква "хубава нафта" не искам да и казвам името за да няма после проблеми.Та на сутринта тръгвам да пала и беше замръзнала и не мое да заапе .После с много зор запали и сигурно 500 метра и повече не държи обороти и като загря се оправи но се пак каква нафта да сипвам или какви добавки.щото досега не сам карал дизел и си несъм много запознат с тях !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
каква нафта да сипваме зимата
Collapse
X
-
BO написа:Преди два дни температурата в София е била около нулата.Демек горивото не може да замръзне, колкото и калпаво да бъде.Търси проблема на друго място.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
nikolce написа:benzol написа:миналата зима зареждах от Еко обикновена и при -27 съм нямал проблеми пали от раз сега и сипвам квато дойде за сега пак няма проблеми
Коментар
-
Ако тук не се изредят всички големи вериги с отзив какъв боклук е нафтата им и как "вече там не стъпвам" па тЕ нА!Аз зареждам където ми дойде, но все големи вериги. Добавка слагам една българска, дето уж работела според офроум форума, аз лично не вярвам, че прави кой знае какво за падането на температурата на замръзване на нафтата. Миналата година на -26 не ми замръзна. Тази година ще сложа изолация за тръби на обратната нафта, да се подсигуря, че в движение няма да имам проблеми. Лятото я махам. Досега нафта не ми е замръзвала, но карам дизел само от 1 зима.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар