Интересува ме качествено ли е и отзиви за тази марка.Преместена тема.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моторно масло Gulf 10W40
Collapse
X
-
Излез от кауфланд и влез в магазин за авточасти и аксесоари.Едва ли някой е ползвал масло от там, а и за тези пари ще си вземеш проверено масло като марка.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
Sev написа:че Gulf си е марка, не е творение на Кауфланд и подобниКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
S_BANKOV написа:Излез от кауфланд и влез в магазин за авточасти и аксесоари.Едва ли някой е ползвал масло от там, а и за тези пари ще си вземеш проверено масло като марка.Fiat Punto 1.1,55hp,1996г.
Opel Meriva 1.6 i 16V (101 Hp) AT 2005г.
ex.Fiat Stilo 1.6''16V''103hp,2003г.
ex.Alfa Romeo 156,1.8"16V"144hp,2000г.
ex.Fiat Brava 1.9,JTD,105hp,1999г.
Коментар
-
В такъв случай ОК, тогава СЕВ да каже за марката той е известен специалист по мааслата/ самата истина/ Реагирах така защото маслото съм го виждал само там и съм го гледал за Форд Ескорт който е бюджетен ама беше с изтекъл срок на годност, видях три или четири такива туби.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
Въпросното масло покрива изискванията на на фв за 1998 г, един вид ако колата ти е по-стара няма проблем. В случая това не означава че не е подходящо маслото за стилото. Аз лично винаги наливам различни масла, до сега съм наливал на фиата селения веднъж, шел веднъж, след това само наливни-фукс,елф, волф ( е сега) и така съм вече 112000 км и нямам проблеми. Най-доволен останах от шел , мотора най-тихо работеше с него.Аз ако съм бих пробвал с това масло, така или иначе (за мен лично) ако са спазени стандартите не виждам какво значение има марката при нормално шофиране.Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
dani389 написа:На твое място бих налял Приста или Лук оил от колкото тоя незнаен бъркоч.Fiat Punto 1.1,55hp,1996г.
Opel Meriva 1.6 i 16V (101 Hp) AT 2005г.
ex.Fiat Stilo 1.6''16V''103hp,2003г.
ex.Alfa Romeo 156,1.8"16V"144hp,2000г.
ex.Fiat Brava 1.9,JTD,105hp,1999г.
Коментар
-
Кой говори за Селения тя от 2 години не е за поглеждане но аз лично скоро ще сменям масло и ще пробвам със Лукоил 2 пъти наливам на слижебния бус и мотора му е по тих от колкото с кастрол или мобил и започва да пипа маслото чак след 8000 а с другите уж маркови още на около 4/5000 .FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
S_BANKOV написа:В такъв случай ОК, тогава СЕВ да каже за марката той е известен специалист по мааслата/ самата истина/ Реагирах така защото маслото съм го виждал само там и съм го гледал за Форд Ескорт който е бюджетен ама беше с изтекъл срок на годност, видях три или четири такива туби.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар