Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Имате ли някакви отзиви за тези акумулатори STARLINE

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Имате ли някакви отзиви за тези акумулатори STARLINE

Имате ли някакви отзиви за тези акумулатори STARLINEГрешен раздел -> Преместена.Модераторски екип на Fiat-bg.org
    Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Толкова ли са непознати?Гледам в София ги продават на няколко места а и цената им е повече от добра!!!

Коментар

Всичко е МОНБАТ само лепенките са различни и цената.Не уважават персонала както става и с Видима Севлиево.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Ники, ти ме уби! Че те са с 20 и повече процента по-евтини от МОНБАТ

Коментар

Starline/ако става въпрос за тази марка/ е чешка марка.На времето Канекс внасяха техни продукти,но по някое време спряха и друга фирма ги пое.Като качество-ами ниско/среден клас,което за цените са си бих казал добре.За акумулаторите им нямам никакви впечатления и не мога да кажа нищо!
          LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
          LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
          LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
          Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
          Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

Аз лично връзка с Монбат не виждам. Запознат съм с въпросната марка Starline. Сама по себе си е Чешка. Имам колега, който няколко години е работил в голям магазин за авточасти в Чехия. По думите му не се купува много и чувствата са смесени. Самата марка производство няма, а си дават поръчка най-често на Китайски(не само, търсят ниска крайна цена) производители и си слагат марката. В същото време дават 3г гаранция на авточастите си, така че имат идея за качество. Специално за акумулаторите и маслата ми каза, че отзивите са добри. Исках да купувам съединител с тази марка, но ме разубеди.
            The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
            Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
            Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

От мненията до тук клоня към Гигават.Предлагат ми го тук с две години гаранция- 140лв 74АН Благодаря на всички взели участие

Коментар

Working...
              X