Имате ли някакви отзиви за тези акумулатори STARLINEГрешен раздел -> Преместена.Модераторски екип на Fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имате ли някакви отзиви за тези акумулатори STARLINE
Collapse
X
-
Starline/ако става въпрос за тази марка/ е чешка марка.На времето Канекс внасяха техни продукти,но по някое време спряха и друга фирма ги пое.Като качество-ами ниско/среден клас,което за цените са си бих казал добре.За акумулаторите им нямам никакви впечатления и не мога да кажа нищо!LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
-
Аз лично връзка с Монбат не виждам. Запознат съм с въпросната марка Starline. Сама по себе си е Чешка. Имам колега, който няколко години е работил в голям магазин за авточасти в Чехия. По думите му не се купува много и чувствата са смесени. Самата марка производство няма, а си дават поръчка най-често на Китайски(не само, търсят ниска крайна цена) производители и си слагат марката. В същото време дават 3г гаранция на авточастите си, така че имат идея за качество. Специално за акумулаторите и маслата ми каза, че отзивите са добри. Исках да купувам съединител с тази марка, но ме разубеди.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар