Явно се води слава, че фиатовете имат слаби фарове, защото на моят са супер слаби и на къси се не вижда нищо. Дългите са годни, та някой от тук може ли да ми предложи ЕВТИНИ И ЩО ГОДЕ ДОБРИ КРУШКИ за фаровете на фиата?PHILIPS Н1 55W NightGuideЕто тези ги четох из нета, че са добри много, но не знам дали е така или дали се водят евтини? Нали H1 е за fiat bravo?Мерси.Грешен раздел -> Преместена.Модераторски екип на Fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Крушки за fiat bravo? Предложение?
Collapse
X
-
Ами, добре, ще го имам предвид това. Дори ще е от полза, ако ми кажете как се отваря фара, дали има някоя уловка, да не го счупя, че съм си калпав по принцип и реголирането на фара от горе ли става над него, има едно дето като да го въртиш май, понеже късите ми бият много надолу а дългите ми бият наляво или само в сервиз може да го направят това?Също, чакам предложение за нови крушки за късите (къси и дълги са отделни крушки, нали?) , че един ми вика, че са една крушка къси и дълги. Не искам ксенон...Fiat Bravo 1.8 16V 96'
Коментар
-
ми аз след като прегледах темата с почистването на фара се отказах от крушки мисля че и при теб ще е така доста голяма е разликата след почистването ето темата в която да видиш http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=20526FIAT BRAVO 1.2 16V
Коментар
-
Има доста подробно описание как се отваря фара.Относно крушките,да h1 са и къси-дълги са отделни лампи.Предлагам ти на Philips xtreme vision малко са скъпички,но светят много добре.И аз не искам ксенон и си сложих крушки на Narva range power blue + около 13-14лв. е бройката и съм много доволен от тях,светят малко по-бяло от обикновена крушка и малко по-силно.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
осрам найтбрейкър, както писах в другата тема, се приема за най-доброто съотношение цена/качество. филипсите са скъпи. за нарвата мненията бяха доста противоречиви навремето. сега може да са се подобрили, де, ама трябва да се види в някой друг форум, щото мистерията на "слабите фарове на брава/мареа" е разбулена отдавна.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Търси евтин ксенон и си го бодвай, за 50лв. може да си намериш читав комплект. Фаровете на Браво са отвратителни, разсейват, светят на криво.....затова аз моите ги бях сменил с лупи от Мареа, рециклирах ги и им сложих ксенон, получи се префектна линия на осветяване, широка и ясна, с кеф да караш. Всичко друго е компромис със себе си! Самият фар не ти препоръчвам да го пипаш сега, студено е, трябва фара да е хубаво стоплен, за да може да се разлепи лепилото което държи стъклото, чувал съм че ги пекат на фурна аз моите ги разлепих в един хубав летен ден без никакви проблеми, реже се с макетен нож и се напъва много внимателно!--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Отдавна не съм писал, но понеже сега реших да се занимавам да ги сменя, ако може пак да ми кажете марки крушки да си взема къси и дълги. Да не са много скъпи ще кажа и да светят наистина добре. Старите ще ги махна, то сигурно са от 15 години. Предложете марки и да ходя да поръчвам.Fiat Bravo 1.8 16V 96'
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар