Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Крушки за fiat bravo? Предложение?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Крушки за fiat bravo? Предложение?

Явно се води слава, че фиатовете имат слаби фарове, защото на моят са супер слаби и на къси се не вижда нищо. Дългите са годни, та някой от тук може ли да ми предложи ЕВТИНИ И ЩО ГОДЕ ДОБРИ КРУШКИ за фаровете на фиата?PHILIPS Н1 55W NightGuideЕто тези ги четох из нета, че са добри много, но не знам дали е така или дали се водят евтини? Нали H1 е за fiat bravo?Мерси.Грешен раздел -> Преместена.Модераторски екип на Fiat-bg.org
    Fiat Bravo 1.8 16V 96'

в темата която пуснах аз ми писаха и да ги отворя и да ги изчистя ако не си го направил преди да вземеш крушките го направи
    FIAT BRAVO 1.2 16V

Коментар

Ами, добре, ще го имам предвид това. Дори ще е от полза, ако ми кажете как се отваря фара, дали има някоя уловка, да не го счупя, че съм си калпав по принцип и реголирането на фара от горе ли става над него, има едно дето като да го въртиш май, понеже късите ми бият много надолу а дългите ми бият наляво или само в сервиз може да го направят това?Също, чакам предложение за нови крушки за късите (къси и дълги са отделни крушки, нали?) , че един ми вика, че са една крушка къси и дълги. Не искам ксенон...
      Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

ще потърся темата със свалянето на фара и ще ти я постна а за регулирането колегите да помагат защото ми казаха че трябвало в сервиз да ги настройват
        FIAT BRAVO 1.2 16V

Коментар

Добре, ще съм благодарен да я прочета как се сваля, все пак нямам пари за фарове.Чакам предложение за H1 крушки за късите. PHILIPS Н1 55W NightGuide / Blue Vision или нещо от тези става ли? Не искам ослепителни крушки, искам нормални.
          Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

ми аз след като прегледах темата с почистването на фара се отказах от крушки мисля че и при теб ще е така доста голяма е разликата след почистването ето темата в която да видиш http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=20526
            FIAT BRAVO 1.2 16V

Коментар

Има доста подробно описание как се отваря фара.Относно крушките,да h1 са и къси-дълги са отделни лампи.Предлагам ти на Philips xtreme vision малко са скъпички,но светят много добре.И аз не искам ксенон и си сложих крушки на Narva range power blue + около 13-14лв. е бройката и съм много доволен от тях,светят малко по-бяло от обикновена крушка и малко по-силно.
              Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

осрам найтбрейкър, както писах в другата тема, се приема за най-доброто съотношение цена/качество. филипсите са скъпи. за нарвата мненията бяха доста противоречиви навремето. сега може да са се подобрили, де, ама трябва да се види в някой друг форум, щото мистерията на "слабите фарове на брава/мареа" е разбулена отдавна.
                браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Да бе, някакви крушлета за 10-15 лева търся, не по-скъпи. Четох описанието за отварянето на фара, но това с лепилото, слагане, махане.. Ще объркам нещо аз. ;0
                  Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

Търси евтин ксенон и си го бодвай, за 50лв. може да си намериш читав комплект. Фаровете на Браво са отвратителни, разсейват, светят на криво.....затова аз моите ги бях сменил с лупи от Мареа, рециклирах ги и им сложих ксенон, получи се префектна линия на осветяване, широка и ясна, с кеф да караш. Всичко друго е компромис със себе си! Самият фар не ти препоръчвам да го пипаш сега, студено е, трябва фара да е хубаво стоплен, за да може да се разлепи лепилото което държи стъклото, чувал съм че ги пекат на фурна аз моите ги разлепих в един хубав летен ден без никакви проблеми, реже се с макетен нож и се напъва много внимателно!
                    --Старата ръжда любов не хваща!--
                    156 sportwagon 1,9 jtd 115
                    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Отдавна не съм писал, но понеже сега реших да се занимавам да ги сменя, ако може пак да ми кажете марки крушки да си взема къси и дълги. Да не са много скъпи ще кажа и да светят наистина добре. Старите ще ги махна, то сигурно са от 15 години. Предложете марки и да ходя да поръчвам.
                      Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

Hella , Philips , или Osram night breaker ... доказани... всичко друго е компромис според мен...
                        Кара: Fiat Bravo GT 1.6 16v 103hp '00

Коментар

До какви ватове са тия крушки? Аз знам само до 55W, също така моите на Фиата са такива. Има ли по-силни да търся?
                          Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

По силни не се препоръчват почвали да стапят фасонките и инсталацията ........ 55W са идеални аз съм със Philips някакви , но светят много добре
                            Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
                            Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Osram night breaker...........и задължително реглаж на фаровете.......

Коментар

Working...
                              X