kalin555 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за зимни гуми на Фиат Браво
Collapse
X
-
Оооо ... Това дето работим и сме все назад е ясно като бял ден. Ако опреш дотам наистина слагаш каквото има , а пък каквото ще да става. И аз съм имал такива моменти когато трябва кола а няма как да я обслужа. Между другото на проблема с гумите намерих решение , което е горе долу приемливо. Случайно попаднах в Практикер ( преди 3 години ) на една промоция на безлихвен кредит ( от Уникредит) и си купих гуми за зимата оттам. Цените бяха също промоционални и много изкярих. Изплатих ги за по малко от година а вече 3-ти сезон карам с тия гуми и са още на 7.5 мм. Имат поне за още 2 сезона. Много си заслужава упражнението защото взимаш слагаш и караш , само ходиш допълнително до гумаджия ама не е кой знай какво. Горещо препоръчвам на колегите който не могат да съберат за гуми да си вземат на изплащане от Практикер. Крайната цена идва по- висока , но решавате проблем за години напред. Така си взех и летни гуми миналата година и сега не му мисля. Продават обикновенно нискобюджетни марки ама не пречи -нови са и нямате проблем. 100 пъти по добре е от втора употреба боклуци. Имайте предвид , че за летните гуми плащам по 20 лв. вноска на месец. Това е по добре отколкото да се пребивате по пътищата със стари гуми. Успех.не подценявайте италианските коли
Tipo 1.6 (149.C2.046)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар