фичката ми е 1.2 16V със фабричното окачване и летните гуми са ми 175/65/R14 , та въпроса ми е дали ако сложа на задните зимни 185/70/R14 ще опират като се качим повече хора или няма проблем ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за зимни гуми на Фиат Браво
Collapse
X
-
t.mnml написа:мерси значи продавам големите :DAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Az sum otzad sys 175/70/14 гуми (и аз съм 1.2) ходихме за празника на студента 4 човека средно тегло около 300 кила, газова уредба, храна (яко ) и алкохол.Ходихме до Говедарци и бравото никъде не опра ем беше клекнало горкото.. това е от менFiat Bravo 99' 1.6 GT
Fiat Bravo 1.2 16v-Тотализирано
Fiat Bravo 99' 1.6 SX
Коментар
-
Не мога да разбера защо след като си знаете оригиналния размер в случая 175/65/14. се чудите какво да сложите и особено високи гуми като за москвич. Ако е само защото Ви се намират такива да. Сега друг е въпроса дали се събират в калниците. Който е слагал да каже. Аз например на Типото съм слагал отзад на баща ми от Кромата 195/60/15 и стават ама е като валяк. просто е грозна колата и не стои на пътя. Като съвет за зимата един размер по тесни от заводския а лятото каквото е оригинално. Но и да си слагате зиме и лете по заводски рамер пак си е добре. За колегата ако оригинално е 175/65/14 за зимата стават 165/70/14. и ще рови из снега. По широка гума е по зле ( разход на гориво ,товари окачването и по лошо сцепление и т.н.). Затова има калкулатори из нета за да се избират съвместими размери гуми.не подценявайте италианските коли
Tipo 1.6 (149.C2.046)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар