Аз само да кажа едно мнение за Hengst.При последната смяна на маслото на БМВ-то заложих на Hengst, защото е едно от най-доброто предложение на пазара.С "радост" установих, че в комплекта по принцип трябва да има 3 О-пръстена и дихтунг за пробката на картера.Да ама в комплекта в пликчето имаше само главния, голям О-пръстен и дихтунгата. Спестили са 2 О-пръстена, които по принцип се сменят при смяна на маслото.Естествено помислих, че е някакво менте. Разтърсих се специално в нет-а, за да видя комплекта и наистина този филтър върви само с един О-пръстен.Ха познайте друг път дали ще заложа на тази марка.Това въобще не е сериозно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръчайте ми маслен филтър за Фиат Браво 1.4 12V
Collapse
X
-
ВО филтрите не са проблема. Проблема е търговеца, който смята, че филтъра е и за тази кола. Повечето филтри стават за поне няколко автомобила от различни марки, а те изискват различна окомплектовка. Един и същ филтър по-някой път има различни номера и разликата е само в окомплектовката.Така е и с маншоните за карета. Пример - Санта фе. Вътрешно и външно каре. Един и същ маншон но с разлечни номера на кутийте. Разликата вътре в комплекта - единият върви с два пакета грес. Причината, е че вътрешното каре е два пъти по-дълбоко. Е сега ако на мен някой търговец ми даде и за вътрешното същото като външното, марката ли ще обвиня!Затова си избирам номерата сам и поръчвам и купувам това, което съм преценил сам.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:ВО филтрите не са проблема. Проблема е търговеца, който смята, че филтъра е и за тази кола. Повечето филтри стават за поне няколко автомобила от различни марки, а те изискват различна окомплектовка. Един и същ филтър по-някой път има различни номера и разликата е само в окомплектовката.Така е и с маншоните за карета. Пример - Санта фе. Вътрешно и външно каре. Един и същ маншон но с разлечни номера на кутийте. Разликата вътре в комплекта - единият върви с два пакета грес. Причината, е че вътрешното каре е два пъти по-дълбоко. Е сега ако на мен някой търговец ми даде и за вътрешното същото като външното, марката ли ще обвиня!Затова си избирам номерата сам и поръчвам и купувам това, което съм преценил сам.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
wwalker написа:На мен ми излиза като ’заместител’ за твоята, а специално за нея излизат само 2 модела:1. MANN-FILTER ’HU 818 x’2. PURFLUX ’L321’A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Тези 2-та излизат специално за твоята от каталога на предлаганите откъдето аз пазарувам. Сигурно има още много, които не се предлагат там. Излизат и към 20 ’заместителя’, които също стават, но са правени за друг модел и както виждаш може да им липсва нещо в комплекта.Пиша конкретно за BMW X5 (E53) 3.0 d 135kW 05/00- mot.(M57 306 D1)
Коментар
-
wwalker написа:Тези 2-та излизат специално за твоята от каталога на предлаганите откъдето аз пазарувам. Сигурно има още много, които не се предлагат там. Излизат и към 20 ’заместителя’, които също стават, но са правени за друг модел и както виждаш може да им липсва нещо в комплекта.Пиша конкретно за BMW X5 (E53) 3.0 d 135kW 05/00- mot.(M57 306 D1)Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:BO написа:OK, кажи ми номер "E15H D59" за каква кола се предлага?A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
Не търся под вола теле, но грешки стават нали, и това не е повод някой да бъде обявен за малоумен. Който не работи той не греши! Ето виж в онлайн каталога на Манн какво излиза. Къде е грешката! Ако съм прав, този филтър става за твоята кола, но не и окомплектовката - няма какво да се сърдиш на производителя. Този филтър става за още 4 марки коли! https://www.mann-hummel.com/mf_prodk..._c001_flag=1И тук данните не са ви наред http://www.sogefifilterdivision.com/...ue=PFX&lang=GBPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:Не търся под вола теле, но грешки стават нали, и това не е повод някой да бъде обявен за малоумен. Който не работи той не греши! Ето виж в онлайн каталога на Манн какво излиза. Къде е грешката! Ако съм прав, този филтър става за твоята кола, но не и окомплектовката - няма какво да се сърдиш на производителя. Този филтър става за още 4 марки коли! https://www.mann-hummel.com/mf_prodk..._c001_flag=1И тук данните не са ви наред http://www.sogefifilterdivision.com/...ue=PFX&lang=GBA20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
Danchojn написа:Не споря. Като няма няма. Казвам само, че нещо не е наред с данните на автомобила, защото 135kW излиза че е TDS а не d. E53 d излиза че е след 2003 и е 160kW. А 135kW-я мотор от 2000-та година е TDS. Както и да е. Вие си знаете.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар