Колеги дайте съвет за зимни гуми... марка, моделНе държа да са най- висок клас или пък някакви измислени... среден клас гуми за Брава
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане за гуми
Collapse
X
-
Аз пък немога да разбера как пестите по 10лв на гума и вместо нещо наистина качествено взимате Дебица примерно? Като се има предвид ,че една нова гума се кара поне 3 години къде ви е сметката от спестените 20-30лв? Хубава гума за мен е Kleber Krisalp HP2 , Fulda Montero 3 това са среден към висок клас гуми на цени около 100лв за брой за 14цола.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
В такива теми всеки си хвали своето и това което кара или е карал последно .... Аз съм карал 4 години с ДебиКа фриго 2 на фиат купе и щом и на ски ходех с него значи добре се справяха, за гуми които като купувах струваха 70 лева за размер 195/60/15.......Сега купих барум поларис 3 ( или нещо такова), но още не е имало сериозни снеговалежи, но на мокро и кишаво се държат супер. Взех ги на 92 лева за размер 195/50/15 като бяха най- ефтините ниски 15-ски, понеже пунтото не събра 195/60/15 .... иначе щях да си карам дебиката.А това, че дебика някой каза, че са твърди .... или не си попаднал на добре съхранявана гума, колега или незнам... Моите са на 4 години с 6 от 7мм грайфер и много мек грайфер, все още.... Като Дебиката я купувах от вносител или нещо такова в орландовци им беше склада ... някои може и да ги знае... и бяха на 2 седмици когато ги купих, или не са имали възможността да висят по някои центрове за гуми ...Всичко си е до съхранение на гумите. И както казах всеки си хвали неговото :DЛека вечер на всички и карайте внимателно, независимо дали имате гуми за 80 лева или за 200лева бройката
Коментар
-
Да, знаем ги тези вносители в Орландовци От там купихме с жената нейните зимни барум поларис 2. Чудесна гума, нямам забележки. Тя казва, че се е въртяла, ама на нея това и беше първа зима, така че го отдавам на този факт въртенето и. Карал съм тогава нейната кола с тези барумки и останах силно впечатлен."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
И аз съм с такива, на сняг и киша са добре, но на мокро вият на умряло, в първия момент помислих че имам сгънал лагер на главинаSynthy написа:Да, знаем ги тези вносители в Орландовци От там купихме с жената нейните зимни барум поларис 2. Чудесна гума, нямам забележки. Тя казва, че се е въртяла, ама на нея това и беше първа зима, така че го отдавам на този факт въртенето и. Карал съм тогава нейната кола с тези барумки и останах силно впечатлен.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар