здравейте, имам следния въпрос, имам браво 1,4 12v и искам да му сложа гуми на летите джанти 195/55 r14 дали е добър вариант? благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
вариант за гуми
Collapse
X
-
Ще ти вдигнат разхода , по-голямото им сцепление ще иска повече обороти за същия вървеж в сравнение със някои по тясни гуми . 1.4 е хубав мотор ама 195иците са по-подходящи от 1.8 нагоре . Те и във ръководство за поддръжка и ремонт са показани за 1.8 и 2.0 моторите за 195 . ПоздравиFIAT BRAVO
Коментар
-
sasho_tuzara89
ЗДРВЕЙТЕ КОЛЕГИ ОТСКОРО СЪМ ПРИТЕЖАТЕЛ НА БРАВА 1.9 JTD И СЪМ РЕШИЛ ДА И ВЗИМАМ НОВИ ДЖАНТИ 17-КИ ТАВЪПРОСА МИ Е СЛЕДНИЯ КАКЪВ РАЗМЕР ГУМИ ДА СЛАГАМ ДВУУМЯ СЕ МЕЖДУ 215/40/17 ИЛИ 225/40/17 КОЙ РАЗМЕР Е ПО ДОБЪР ЗА КОЛАТА ПОМАГАЙТЕ БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ТЕЗИ ДЖАНТИ СЪМ РЕШИЛ ДА ВЗИМАМ ГОРЕ ДОЛУ ТАКА ЩЕ ИЗГЛЕЖДА КОЛАТАПиши с нормални/малки букви колега. Големите букви се приемат за викане.Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
sasho_tuzara89 написа:ЗДРВЕЙТЕ КОЛЕГИ ОТСКОРО СЪМ ПРИТЕЖАТЕЛ НА БРАВА 1.9 JTD И СЪМ РЕШИЛ ДА И ВЗИМАМ НОВИ ДЖАНТИ 17-КИ ТАВЪПРОСА МИ Е СЛЕДНИЯ КАКЪВ РАЗМЕР ГУМИ ДА СЛАГАМ ДВУУМЯ СЕ МЕЖДУ 215/40/17 ИЛИ 225/40/17 КОЙ РАЗМЕР Е ПО ДОБЪР ЗА КОЛАТА ПОМАГАЙТЕ БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ТЕЗИ ДЖАНТИ СЪМ РЕШИЛ ДА ВЗИМАМ ГОРЕ ДОЛУ ТАКА ЩЕ ИЗГЛЕЖДА КОЛАТАПиши с нормални/малки букви колега. Големите букви се приемат за викане.Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
sasho_tuzara89
durex_a написа:sasho_tuzara89 написа:ЗДРВЕЙТЕ КОЛЕГИ ОТСКОРО СЪМ ПРИТЕЖАТЕЛ НА БРАВА 1.9 JTD И СЪМ РЕШИЛ ДА И ВЗИМАМ НОВИ ДЖАНТИ 17-КИ ТАВЪПРОСА МИ Е СЛЕДНИЯ КАКЪВ РАЗМЕР ГУМИ ДА СЛАГАМ ДВУУМЯ СЕ МЕЖДУ 215/40/17 ИЛИ 225/40/17 КОЙ РАЗМЕР Е ПО ДОБЪР ЗА КОЛАТА ПОМАГАЙТЕ БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ТЕЗИ ДЖАНТИ СЪМ РЕШИЛ ДА ВЗИМАМ ГОРЕ ДОЛУ ТАКА ЩЕ ИЗГЛЕЖДА КОЛАТАПиши с нормални/малки букви колега. Големите букви се приемат за викане.Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
sasho_tuzara89, сложи ли 225 гумите, искам да качиш снимка да видя как е станало ако може. Добро нещо си намислил, дано по скоро го сбъднеш аз само да приключа с Аудио-то и се мятам и аз на 17-ки с 225 или 215 гуми, колкото се съберат. По темата: колега тези 195/55/14 са скъпи и ги няма, дори и да ги монтираш, ако е тясна джантата ефекта от тези 195 гуми е никакъв, а ти предполагам искаш да стане по широка без да и сменяш джантитеТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
BlackSm0uG написа:Здравейте. Искам да попитам ще си вземам летни гуми. До сега съм карал с 185/65/14. Прочетох, че по характеристика трябва да са 185/60/14. Това проблем ли е? Докато зимните ми гуми са 175/65/14. Благодаря.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар